Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen "lányos" kutyát ajánlat...

Milyen "lányos" kutyát ajánlatok nekem? 17/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most lesz a 17. születésnapom és megbeszéltem a szüleimmel és a barátommal,hogy közösen vesznek nekem egy kiskutyát.

Olyat szeretnék ami kicsit "lányos", leginkább lányok kapnak ilyen kutyust, lehet őket csinosítani :)

Fontos lenne,hogy kis termetű legyen és alkalmas a lakásban való tartásra. Nem nagy mozgásigényű, de azért ne legyen egy "lusta disznó". :D

Árban olyan 100-150 eurót tudnának rá áldozni, nem kell,hogy törzskönyves legyen,de mégis fajtiszta.

Ezek alapján ti milyen kutyust ajánlatok nekem, melyik fajta jutott erről eszetekbe? :)

2014. aug. 25. 16:43
1 2 3 4 5 6
 41/51 Imola Ágnes ***** válasza:
100%
Figyelj, nem azért mondtuk, hogy csak törzskönyvest vagyél, mert "fajtatiszta sznobok" vagyunk, hanem azért mert csak úgy kaphatsz egészséges, fajtajellegnek megfelelő kutyát. Azért nem veszünk olcsó kutyűt, emrt azok az esetek nagyrészében betegesek, gyengék, és közük nincs sem jellemben, sem küllemben az általad választott fajtának... Ha olcsóbb kell, akkor ott vannak a fajtamentők: most komolyan, nem bújnál szívesebben egy olyan kutyához, akinek tényleg az életét mentetted meg?????? Nem jobb lenne azt mondani róla, hogy megmentettem az életét, minthogy vettem 20ezerért???? nem mentenéd meg szivesebben mondjuk az ő életüket? [link]
2014. aug. 26. 13:55
 42/51 A kérdező kommentje:

DE!

de sajnos a közelben sem menhely, sem fajtamentő egyesület sincs :(

Köszönöm a válaszokat!

2014. aug. 26. 14:09
 43/51 Imola Ágnes ***** válasza:
100%
Hol laksz? hátha tudunk arra menhelyet/fajtamentőket...
2014. aug. 26. 14:14
 44/51 anonim ***** válasza:
12000 fős kisvárosban lakok, nem hiszem el, hogy ha nálunk van menhely, akkor pont ott nincs, ahol te laksz. Dobermant is el tudtátok valahogy vinni, gondolom nem postán rendeltétek házhoz szállítással. Csak akarni kell..
2014. aug. 26. 14:18
 45/51 anonim ***** válasza:
Nekem abból az jön le, hogy te kutyát szeretnél házhoz szállítással... És mi van ha a kutya beteg lesz és messzire kell vinni jó dokihoz?
2014. aug. 26. 15:43
 46/51 A kérdező kommentje:

Én meg egy 1800 fős kis falucskában lakok, és a környéken ennél még csak kisebb faluk vannak...

Privát állatorvos az viszont van!!!

A másik kutyámért meg igen, több órát utaztam, de akkor megfogadtam,hogy többé nem megyek ilyen messzire kutyáért, mert az sem volt egy egyszerű menet.

Ha a környéken lenne menhely, ebben a pillanatban mennék,elhihetitek!!!

2014. aug. 26. 17:22
 47/51 anonim ***** válasza:
Akkor majd lesz kutyusod, ha hajlandó leszel érte utazni... Mi kb 2 órát utaztunk a kutyunkért, vagyis oda-vissza 4 óra. Az se colt egyszerű menet, de az ÉN kutyám és még több órát is megtennék érte... Addig gyűjts és majd ha felnősz akkor lesz kutyád.
2014. aug. 26. 17:59
 48/51 Kliszta ***** válasza:
Ugy latom, te inkabb elore a kifogasokat keresed, hogy miert is nem orokbe fogadsz, hanem szaporitotol veszel kutyat. Mert tartok tole ugyis ez lesz a vege :/
2014. aug. 26. 18:39
 49/51 sippara ***** válasza:
100%
Mondok akkor egy nagyon durvát: kutyát tartani úgy általában nem egyszerű menet. Gondozni kell, nevelni kell, tanítani kell, fárasztani kell, mozgatni kell, szocializálni kell, orvoshoz kell hordani és még sorolhatnám, NAPI SZINTEN, ÉLETE VÉGÉIG, akkor is, ha macerás. Ha már egy-két órát utazni érte is macerás, el tudom képzelni, mennyit lenne sétáltatva, nevelve, tanítva... De legalább szép csat lenne a "hajában", meg lenne csinos ágya, az is valami - mármint neked. A kutyának semmi, sőt, felesleges nyűg.
2014. aug. 26. 19:09
 50/51 anonim ***** válasza:
Es akkor az új kutyádat a falubeliektől szeretnéd megvenni, ha nem utazol? Úgy tudom falun KUTYÁT tartanak, nem szobacirkálókat.
2014. aug. 26. 20:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!