Milyen "lányos" kutyát ajánlatok nekem? 17/L
Sziasztok!
Most lesz a 17. születésnapom és megbeszéltem a szüleimmel és a barátommal,hogy közösen vesznek nekem egy kiskutyát.
Olyat szeretnék ami kicsit "lányos", leginkább lányok kapnak ilyen kutyust, lehet őket csinosítani :)
Fontos lenne,hogy kis termetű legyen és alkalmas a lakásban való tartásra. Nem nagy mozgásigényű, de azért ne legyen egy "lusta disznó". :D
Árban olyan 100-150 eurót tudnának rá áldozni, nem kell,hogy törzskönyves legyen,de mégis fajtiszta.
Ezek alapján ti milyen kutyust ajánlatok nekem, melyik fajta jutott erről eszetekbe? :)
Köszönöm ezt a "kedves" választ, tarts egy kis délutáni szunyókát,hátha jobb kedved lesz utána! :)
Ha nincs normális válaszod,akkor inkább ne is írj ide.
Akkor úgy fogalmazok: Nem kell,hogy törzskönyves legyen, elég ha a szülei azonos fajták :D
Ha neked ettől jobb napod lesz... :)
Nem értem mi bajod van!
Nem az volt a kérdésem,hogy köss bele,hogy nem azt írtam,hogy kutya, hanem,hogy kutyus :) És azt hiszem valahogy le kellett írnom,hogy milyet szeretnék,hogy nem egy stafira gondolok, hanem például egy westi-re vagy hozzá hasonlóhoz :)
Az olvasók nem gondolatolvasók,hogy tudják milyen kutya kell nekem!
A dobermanommal meg végképp nem értem mit magyarázol, attól,hogy van dobermanom már nem lehet egy teljesen más jellegű kutyám? :D
Inkább menj innen és szállj le rólam, kérlek! :)
Kedves 6-os!
Bocsi,hogy nem neked válaszoltam először! :)
A spániel nem is tetszik annyira.
Egy bologneset vagy egy yorkit kaphatok már ilyen áron? :)
Sippara felhasznalot halgasd meg!
Nem neki kell egy kis szunyokka, hanem neked 3 ev kutyatanulmanyozas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!