Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen "lányos" kutyát ajánlat...

Milyen "lányos" kutyát ajánlatok nekem? 17/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most lesz a 17. születésnapom és megbeszéltem a szüleimmel és a barátommal,hogy közösen vesznek nekem egy kiskutyát.

Olyat szeretnék ami kicsit "lányos", leginkább lányok kapnak ilyen kutyust, lehet őket csinosítani :)

Fontos lenne,hogy kis termetű legyen és alkalmas a lakásban való tartásra. Nem nagy mozgásigényű, de azért ne legyen egy "lusta disznó". :D

Árban olyan 100-150 eurót tudnának rá áldozni, nem kell,hogy törzskönyves legyen,de mégis fajtiszta.

Ezek alapján ti milyen kutyust ajánlatok nekem, melyik fajta jutott erről eszetekbe? :)

2014. aug. 25. 16:43
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim válasza:
Hát épp az a baj. Jó kutyázást, majd írd meg milyet kaptál.
2014. aug. 25. 17:25
 22/51 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező...Ne legyen kutyád. A kutya nem egy plüss amit csinosítgatni, sminkelgetni, öltözgetni lehet. A kutya egy állat, egy érző lény, akivel nem lehet plüssként vagy barbibabaként bánni. Látszik, hogy neked csak arra kéne, hogy legyen... Egy fajtAtiszta kutyát 100.000 ft fölött kapsz.
2014. aug. 25. 17:49
 23/51 anonim ***** válasza:
100%
Plüsskutya, ha megunod akkor barbie baba.
2014. aug. 25. 17:56
 24/51 anonim válasza:
100%
Mindenki félrebeszél, vegyél egy kismalacot kérdező. Nagyon aranyos, és kedves. Ha felnő, pedig kiszagolja neked a gombát.
2014. aug. 25. 17:57
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek lányos meg fiús kutyák.Mindenki olyat tart amelyiknek ki tudja elégíteni az igényeit!!!

Ismerek nőket akiknek erősebb fajtájú kutyájuk van (pit,dobi,roti)

Ismerek férfiakat akiknek yorkija van vagy éppen bichon.

Azért mert mindenki olyan fajtát tart amelyiknek tudja fizetni az etetését és a mozgatását megtudja oldani.

Kistestű : csivava,yorki,havanese,bolognese,máltai,sicu stb stb kicsit utána olvashatnál.

Viszont ELKÉNYEZTETNI EGY KUTYÁT SEM SZABAD!

Legalább úgy kell nevelni egy kistestűt mint a dobermanodat(ha egyáltalán nevelve van).Különben a fejedre nő.

Egy kutya pedig érző lény,nem egy plüss állat,hogy csinosítani kell.Nyilván ha hosszú a szőre fel lehet gumizni,hogy ne lógjon a szemébe a szőr.De ez is inkább egészségügyi mintsem divatozás szerintem.

Az,hogy a 13 éves unokahúgom ilyen jellegű kérdést írna ki még megértem,kislány a divatozás a fontos.DE egy 17 éves lánynál???? :O

Bocs de gyerekes vagy.

Mielőtt pedig bármilyen fajtát is kapnál olvass utána,hogy a kutya hogy működik,mik az igényeik.

Ja és olcsó szaporított kutyát ne vegyél mert beteg lesz nem mellesleg keverék. Nem azzal van a baj,hogy keverék hanem hogy pénzt adsz ki érte,hol ott a menhelyek tele vannak kutyusokkal akik ingyen vagy kisebb összegért örökbe fogadhatóak.

Én még ajánlom figyelmed a közeli menhelyeket biztos vannak cuki kistestű keverék kutyusok,mint mindenhol :)

2014. aug. 25. 18:21
 26/51 miamiu ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Látom nem értetted az előttem szólókat. Amit te írsz, hogy fajtiszta, az annyit jelent csupán hogy kutya. Amire gondolsz az fajTAtiszta!!!

150 euró az kb. 50 ezer forint. Ha valóban fajtatiszta kutyát szeretnél, ahhoz ez KEVÉS. (Egyébként pedig csak a törzskönyves kutya fajtatiszta, tökmindegy kik a szülei. Ha nincs törzskönyv akkor keverék)

Ha találsz 50 ezerért kutyát akkor NE vedd meg. Írd be itt a keresőbe hogy szaporító, szerintem találsz elég kérdést ahol kifejtették, hogy miért nem tanácsos 50 ezres, szaporított kutyát venni.

Tényleg jó szándékkal mondom: AZ A KUTYA AMELYIK KIJÖN 50 EZERBŐL AZ TUTI NEM FAJTATISZTA, ÉS SZINTE BIZTOS HOGY SZAPORÍTOTT.

Menhelyen rengeteg "lányos" kutya van, és abszolút szeretnivalóak! Ha valamelyik fajta megtetszett akkor pedig nézz körül a fajtamentőknél!

(És mielőtt csinosítgatni kezded a kutyád én is azt ajánlom, hogy olvasgass még a kutyákról, kutyatartásról! Hidd el, minél többet tudsz a kutyáról, annál zökkenőmentesebb lesz a közös életetek!)

Hajrá! :)

2014. aug. 25. 18:25
 27/51 anonim ***** válasza:
100%
Szia:-) Én is menhelyet ajánlanék tündéri kutyusok vannak ott..Abbol a pénzből pedig vehetnél neki cuccokat.. De én leginkább az ajánlanám hogy a facebookon nézd meg a yorkie fajtamentest elsem.hinnéd milyen szép aranyos tündér kutyusok vannak.. De ha nem felnőttet szeretnél néz kenneleket. Nekem 2 máltaim van az egyik törzskönyves a másik.nem Mindenképp a máltait vagy a yorkshire terriereket ajánlanám. Írj majd hogy hogy döntöttél
2014. aug. 25. 19:22
 28/51 anonim ***** válasza:
100%
semmiképpen ne vegyél 150 euróért kutyát, mert az biztos, hogy szaporítótól származik, és nagyon sok komoly betegsége lehet. keresd fel a fajtamentéseket, menhelyeket!
2014. aug. 25. 19:25
 29/51 anonim ***** válasza:
100%
A hozzád hasonló butuska lányoknak általában chiuaua "kutyájuk" van :) de azt se fogsz találni 150 euroért :)
2014. aug. 25. 19:45
 30/51 anonim ***** válasza:
100%

Egy kutyus 100.000 Ft-nál kezdődik :)

Olcsóbban nem kapsz. Maximum beteget. Esetleg menhely?

2014. aug. 25. 19:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!