Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen "lányos" kutyát ajánlat...

Milyen "lányos" kutyát ajánlatok nekem? 17/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most lesz a 17. születésnapom és megbeszéltem a szüleimmel és a barátommal,hogy közösen vesznek nekem egy kiskutyát.

Olyat szeretnék ami kicsit "lányos", leginkább lányok kapnak ilyen kutyust, lehet őket csinosítani :)

Fontos lenne,hogy kis termetű legyen és alkalmas a lakásban való tartásra. Nem nagy mozgásigényű, de azért ne legyen egy "lusta disznó". :D

Árban olyan 100-150 eurót tudnának rá áldozni, nem kell,hogy törzskönyves legyen,de mégis fajtiszta.

Ezek alapján ti milyen kutyust ajánlatok nekem, melyik fajta jutott erről eszetekbe? :)

2014. aug. 25. 16:43
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim válasza:
0%

Máltai selyemkutya

[link]

Bichon Bolognese

[link]

Bichon Frisé

[link]

Spániel

[link]

Westie

[link]

Beagle

[link]

2014. aug. 25. 17:03
 12/51 A kérdező kommentje:

11.

Köszi szépen!

2014. aug. 25. 17:04
 13/51 anonim ***** válasza:
90%
Am..latszik rajtad, hogy divatkutyanak akarod...jellemzo
2014. aug. 25. 17:05
 14/51 anonim ***** válasza:
100%

11-es!

A beagle és a spániel nagy mozgásigényű (tapasztalat) :)

2014. aug. 25. 17:09
 15/51 anonim ***** válasza:
100%

Fajtiszta=kutya, macska, ló, delfin, kecske

FajtAtiszta= Golden retriever, doberman, havanese, spániel, yorki

Szerintem ne tarts kutyát. Egy fajtAtiszta kutya több mint 100.000 ft. Ez nem egy plüss

2014. aug. 25. 17:10
 16/51 anonim ***** válasza:
6-os vagyok! Mikor azt írtam h előző vagyok azt a 4-es válaszomra értettem. :)
2014. aug. 25. 17:11
 17/51 anonim válasza:
39%

Kedves tizennégyes: Valóban igazad van, viszont a kérdezőnek nem fog ártani egy 5 perccel hosszabb séta :'D

így legalább nem a kutya lesz a "lusta disznó" hanem a kérdező :D Ne haragudj kérdező! :DD

nem olvastam olyan részletesen, csak annyit, hogy kutya, és akkor jöttek az ötletek :DD de itt van még pár:

[link]

Mudi? Ő már kicsit nagyobbacska, de imádnivalóak : [link]

(Hadd jegyezzem meg, hogy akár állatmenhelyről is menthetnétek egyet, és akkor az oltásokkal és mindennel együtt olcsóbb lenne, mint egy fajtatiszta)

2014. aug. 25. 17:14
 18/51 anonim ***** válasza:
0%

"Szerintem ne tarts kutyát. Egy fajtAtiszta kutya több mint 100.000 ft."

Ez nem igaz. Én egyszer 10.000 Ft-ért vettem .

2014. aug. 25. 17:16
 19/51 A kérdező kommentje:

Fajtisztát írtam végig.

Köszi annak aki normálisan válaszolt!

2014. aug. 25. 17:17
 20/51 anonim ***** válasza:
100%

" nem kell,hogy törzskönyves legyen,de mégis fajtiszta. "

Wtf? A fajtiszta kutya nem törzskönyves. A fajTAtiszta az már igen. Erre gondoltál, nem? És miért, miért miért miért olyan fontos, hogy az legyen? Miért nem lehet elmenni a menhelyre, ahol annyi árva kutyus van, és keresni egyet, amelyik tele van szeretettel, és arra vágyik, hogy valaki végre szeresse? Hidd el, hogy iszonyat hálás lenne. Ha pedig ennyi pénzed van, pláne ne ragaszkodj a fajtatisztához, mert ilyen árban szaporítótól fogsz csak kapni, akiket meg nem kéne támogatni.

2014. aug. 25. 17:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!