Szerintetek lányos kutya a Westi?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok és nagyon aranyosnak találom a Westi kutyákat. Szerintetek nagyon lányos kutya? A nővéremnek van egy Yorik-ja és szerintem annyira nem lányos mint az olyan kutyák. szerintetek??? :))2014. ápr. 2. 19:00
1/6 anonim válasza:
Nem. Nem egy pasit ismerek westivel.
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben...Köszönöm:)
2014. ápr. 2. 19:05
3/6 anonim válasza:
Szerintem meg a yorki se lányos, legfeljebb lehet úgy nyírni, hogy külsőleg ránézésre úgymond "lányos " legyen, ettől még nem különösebben nevezném lányosnak.
A westhighland terrier is egy terrier, következetes nevelést igényel, ami az amatőr kutyatartók körében pont az "aranyosság" miatt nehéz, (vagy szerintük összeférhetetlen) de ha valaki ismeri a jellemüket, nem a lányosság jut róla az eszébe.
4/6 Bettyh.20 válasza:
Nem lányos kutya :D :D max fiúsra nyiratod :D
Nekem Yorkim van és szerintem az már lányos kutya ;)
5/6 anonim válasza:
Szerintem nincsenek lányos meg fiús fajták. Ha utánanézel a westie történetének, láthatod, hogy nagyon is fiús célra lett kitenyésztve (vadászat). Csak az utóbbi évtizedekben lett öleb, de láttam dokumentumfilmen, hogy Angliában még mindig indítják műkotorék versenyeken.
6/6 anonim válasza:
Ezen még nem gondolkoztam, hogy egy kutya fiús vagy lányos, szerintem nem lehet így csoportosítani a kutyákat :D ha Westit szeretnél csak nyugodtan ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!