Két kutya a lakásban, összetett probléma, ötletek?
Tehát az a helyzet,hogy van egy Havanese kiskutyám(fiú,4 éves) a házunkban. Kertes a ház,viszont lent van 3 nagy kutya(közös udvarban lakunk,3 család) ezért nem tudtam szobatisztaságra tanítani. Kutyapelenkára pisil,kakil, nagyon ügyesen. Viszont van egy nagy teraszunk,kiskapuval elválasztva a többi kutyától. Az anyukám nagyon szeretne egy kislányt a fiú mellé(természetesen ivartalanítva), aki most 5 hetes és lassan elhozható. Nem szeretném,ha a továbbiakban két kutya bent piszkítana a házban, ezért arra gondoltam, hogy a teraszra vennék egy almot(azt hallottam,hogy az jobb) és így megpróbálnám kiszoktatni őket. Első kutyás vagyok,soha nem volt még sajátom. Szeretném a segítségeteket kérni,hogy lenne egyszerűbb kiszoktatni a kiskutyával az idősebbet. Mivel sokszor van, hogy éjszaka egyedül lennének ezért bentre is kellene valami,ahova piszkíthatnak,ha nem tudjuk őket kiengedni. Elég összetett a probléma,kérlek ne a lebeszélésre-a megoldásra törekedjünk. Köszönöm a megértést és a segítséget előre is! :))
L/19
A szobatisztsághoz nem kell kert
A mi benn lakó kutyánk alomba piszkított mindig, semmiféle kutyapelenka nem kellett.
Szerintem így már nehezen lesz odaszoktatható, de a kicsit menni fog.
Ui
Éjszaka nem piszkított...úgy kell neki ételt adni, hogy ne éjjelre essen az emésztés ezen szakasza
És az ablakon vigyem ki a két kiskutyát?:)
Sajnos a 3 kutya igen nagy(Husky,Rottweiler,Németjuhász) -> ebbe nincs beleszólásom,tudom hogy nem egészséges ennyi kutyát tartani de elég nehézkes itt élni ezekkel az emberekkel..
Szóval ígyis ugrálnak, minden bajuk van, ha a kutyám kint van a teraszon. Mellesleg a szüleim 50 km-t vezetnek a munkahelyükig, nincsenek sokat itthon.
Ez az egyetlen megoldás. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!