Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek megbütetnek?

Szerintetek megbütetnek?

Figyelt kérdés
félek hogyha engedély nélkül vennék pitbult akkor megböntetnének.de ln nem nem akarok évi 20.000-et engedélyre meg ilyenekre költeni.ezért nem biztos hogy megveszek.szerintetek megiri engedély nélkül??:S
2010. jan. 9. 23:55
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
a sujhúzást ismerem meg azért jó hogy majd izmositom meg kigyurom.és amugy képed van azokrol a pitbullokrol amit mondtál??hogy mienek??:)
2010. jan. 10. 12:42
 22/47 anonim ***** válasza:
Vegyél amerikai staffordshire terriert, szinte ugyanolyan, de nem kell fizedned érte a büntit, vagy az engedélyt, de mondhatod rá az ismerőseidnek hogy pitbull, ha téged az boldoggá tesz. ugyanakkor ha feljelentenek, a törzskönyvvel igazolhatod h nem pitbull és minden megoldva.
2010. jan. 10. 12:57
 23/47 A kérdező kommentje:
köszi igazad van.
2010. jan. 10. 13:01
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha komolyan kutyát akarsz, ne a szomszédba menny át venni! Mi az egész országot körbeautóztuk, több tenyésztő, mire megtaláltuk az igazit. A kutya vásárlás nem olyan mint bemenni a turkálóba és ha mégsem lessz jó majd port törölni még jó lessz.

A kutya tartásában és nevelésében egy jó kutyakiképző is sokat segít. Mert remélem azzal azért számolsz, hogy ha veszel egy "ilyen" kutyát 3 hónapos kortól kötelező a kutyasuli!! Nagyon makacs tulzás nélkül és egy alap engedelmessére szüksége van.

A többi kutyával való eggyütt lét meg egyenesen elengedhetetlen.

2010. jan. 10. 14:14
 25/47 A kérdező kommentje:
tudom és én mér 4 éve akarok pitbullt azért nem hirtelen gondoltam ki.és mien kutyád van hogy az országot körbejártad???:)és amugy köszi a választ.
2010. jan. 10. 14:22
 26/47 anonim ***** válasza:

SziaT AMERIKAI AKITA! és nagyon büszke vagyok rájuk. Most már 3 van! és nem a szomszédból.

www.expressz.hu nézzél szét. Van pit is.

2010. jan. 10. 14:38
 27/47 A kérdező kommentje:
köszi.:)
2010. jan. 10. 14:40
 28/47 A kérdező kommentje:
szép kutya az akita:D
2010. jan. 10. 14:40
 29/47 A kérdező kommentje:
és te ott vetted a kutyát??
2010. jan. 10. 14:41
 30/47 anonim ***** válasza:

A neten? Igen aztán e-mail csere képek aztán autó. volt olyan kutya akiért ugyan utaztunk mert fényképen gyönyörű volt, mégsem hoztuk el.Két gyermekkel meg az itthoni kutyákhoz nem hozok el akármilyen kutyát. Be kell tudnia illeszkedni. Sok kutyával már meg kell gondolni.

Egyébként én 24 évet vártam az első kutyámra!! Rottweiler és most 4 éves. Emeletes házban nőttem fel és rendesen volt időm felkészülni az első kutyámra. Négy doboz kutyáskönyvem van a padláson:)

2010. jan. 10. 14:47
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!