Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tik is kevesebbet adtok az...

Tik is kevesebbet adtok az előírt tápmennyiségnél?

Figyelt kérdés
Már 3. tápot veszem, de az amennyit előírna, attól kidurranna a kutya szerintem.
jan. 26. 14:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%
igen mink is . falusi vagy zsolt ? itt horton lakom én . Jo hat azert mondom hogy falusi . - igen .
jan. 26. 14:16
 2/13 A kérdező kommentje:
A ti-t nem engedte kiírni. Budapesti vagyok.
jan. 26. 14:17
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Mikeket szoktál nekije adni?
jan. 26. 14:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ami a tapon van, az csak egy ajanlas.

En pl tobbet adok neki, mert sokat mozog, gyorsan fogy.

Ha annyit adnek, amennyi ra van irva, akkor korosan sovany lenne a kutya.

Ezt neked kell kitapasztalni.

jan. 26. 14:29
 5/13 A kérdező kommentje:

Most pl bosch, de előtte happy dog.

De a pedigree is sok volt az előírás. Nem sovány a kölyök.

jan. 26. 14:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hat ezek nem a legjobb minosegu tapok, oke jobb mint a pedigree, az a legalja, de lehetne kicsit jobbat adni.

Keves hus, sok felesleges egyeb anyag, amitol hizhat a kutya.

Jobb lenne, ha a tapban nem szarnyasfeherje vagy husliszt lenne, hanem hus szerepelne az osszetevok kozott es abbol is minel tobb.

N&D puppy szerintem az egyik legjobb kolykoknek. Illetve a felnott tapja is szuper, de kolyoktapokbol azert nehezebb jot talalni.

jan. 26. 14:50
 7/13 A kérdező kommentje:
Nincs nekem annyi pénzem. Teljesen jó a happy dog és a bosch-t is nagyon dicsérik. Nem munkakutya lesz.
jan. 26. 15:15
 8/13 A kérdező kommentje:
Ez előtti kutyám pedigrén élt, semmi baja nem volt. Szomszéd drága táppal etet, nem egyszer voltak már vele orvosnál.
jan. 26. 15:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
A tápok ajánlott adagjai nem köbe vésett adagok. A gazda látja a kutyán, hogy milyen mennyiségnél megfelelő a kutya kinézete, energiája.
jan. 26. 16:11
 10/13 anonim ***** válasza:
27%

#6 Kapaszkodj meg amúgy, mi végig próbáltunk mindenféle prémium tápot is, de a Bosch és a bárányos Happy Dog az a 2 ami megfelel. Pont ez a 2 :D Egyiktől f.sott, másiktól szorulása volt stb, ez a 2 amivel normális mennyiségű állagú széklete van és jó az alkata is.

Néha főzök neki színhúst rizzsel is.

Pedigre az nyilván hulladék.

jan. 26. 17:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!