Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát ajánlotok nekem...

Milyen kutyát ajánlotok nekem panelba?

Figyelt kérdés

HellO! milyen kutyát ajánlotok nekem panelba ami nem annyira beteges,csendes,barátságos, ,szereti a gyerekeket?

Lehet kis vagy közepes méretű

Panelba nem való kutya válaszokkal kíméljetek!köszi

Minden nap meglenne a napi 2-3 óra séta

Ezeken a fajtákon gondolkodtam:golden retriver,labrador retriver,westie,beagle,bichon havanese stb...

Várom a tippeket!köszi

2010. jan. 1. 15:01
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
azért a doberman valamennyivel nagyobb mint a labrador vagy a golden és a mozgásigénye is nagyobb sztem:D
2010. jan. 1. 19:03
 22/32 anonim ***** válasza:
de mint írtam golden retriver és a labrador nagy kutya és nem való panelbe akárhány sétája lenne neki naponta. Ezek kertes házba valók és a beagle is. Terriert meg ne nekem yorkim van és nem szereti a gyerekeket és sokat ugat. Ebből adódóan westit se...bischon bolognese vagy havansese ami neked való szerintem. Csendes, nyugis kutya és szereti a gyerekeket is.
2010. jan. 1. 19:13
 23/32 A kérdező kommentje:

végülis mindegy,hogy szereti-e a gyerekeket azért írtam mert van egy lassan 4éves öcsém..

A mudiról mi a véleményed

2010. jan. 1. 19:33
 24/32 anonim ***** válasza:
A mudi nagyon okos kutya, de csak akkor ajánlom panelba, ha nagyon sokat tudod mozgatni. Értsd: Napi minimum 4-5 séta, ami nem csak abból áll, hogy mentek egy kört a ház körül, hanem sok póráz nélküli szaladgálás, rengeteg trükk tanítása, labdázás, játék más kutyákkal + hétvégén kutyasuli, ahol az alapengedelmesség tanítása után elkezdesz vele sportolni. Legjobb, ha terelni is el tudod vinni rendszeresen. Amúgy nekem is mudim van, igaz, kertben.
2010. jan. 1. 20:47
 25/32 anonim ***** válasza:

Tegnapi 16:24-3es vagyok. Mudi is jó, csak azért nem írtam, mert tényleg nagy a mozgásigénye. Mondjuk suli előtt fél óra rohangálásra leviszed, aztán délután 1,5 óra k és este is.

Ez az az oldal: [link]

2010. jan. 2. 08:50
 26/32 anonim válasza:
Próbáld meg a Shih-tzu -t.Nekem van egy 7 hetes kiskutyám,nagyon édes csak jót hallani róla ezért esett rá a választásunk.Barátságos,cseppet sem agresszív más kutyákkal is jól kijön.Vidám és játékos,de mégis nagyon kiegyensúlyozott fajta,aki szeret nagyokat sétálni de lustálkodni is.Már most csak a pelenkára kakil,pisil,éjjel sem sírt amikor idekerült.Én panelban lakom,és a környéken is sok ilyen kutyus van.Nem túl kicsi és nem túl nagy.Írd be a Google-be és nézd meg magadnak.Érdemes elgondolkodni rajta,aztán majd meglátod.
2010. jan. 2. 11:44
 27/32 anonim ***** válasza:
20:47! Nem fajtára jellemző hogy kell neki kutyasuli, szerintem elég béna gazda az aki az ülésre sem tudja megtanítani a kutyát, sem pedig az alap dolgokra... Nem sikerül neki elsőre, és rohan a kutyasuliba hogy neki milyen engedetlen kutyája van...
2010. jan. 2. 12:59
 28/32 anonim ***** válasza:
Előző: nem azért mondtam a sulit, mert feltételezem, hogy túl hülye ahhoz, hogy megtanítsa egyedül is, hanem azért, mert ez nagyon jól lefárasztja a lakásban tartott kutyát. Másrészt nem hülye az, aki nem tudja könyvből megtanítani, mert nem minden kutya reagál úgy, ahogy abban a könyvben írják.
2010. jan. 2. 18:20
 29/32 A kérdező kommentje:

A mudi tényleg sokat ugat?amúgy ez a fajta közpes méretűnek számít?

a shi-tzu aranyos de nekem annyira nem jön be.. amúgy valamelyik nem tom honnan vette,hogy lány vagyok:D:D

2010. jan. 2. 19:34
 30/32 anonim ***** válasza:
igen kb 20 kg-ig közepesnek számítanak a kutyák. A mudi 8-14 kiló.
2010. jan. 2. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!