Milyen kutyát ajánlotok nekem panelba?
HellO! milyen kutyát ajánlotok nekem panelba ami nem annyira beteges,csendes,barátságos, ,szereti a gyerekeket?
Lehet kis vagy közepes méretű
Panelba nem való kutya válaszokkal kíméljetek!köszi
Minden nap meglenne a napi 2-3 óra séta
Ezeken a fajtákon gondolkodtam:golden retriver,labrador retriver,westie,beagle,bichon havanese stb...
Várom a tippeket!köszi
Szia! gondolkoztam a mopszon is csak az tántorított vissza,hogy sok helyen írták nagyon hullik a szőre
Szerintem se csúnya,nekem nagyon tetszik:D
Igaz,hogy horkol?
Mit szólnál egy menhelyes kutyushoz? Lényegesen kevesebbe kerül, mint egy fajtatiszta, tenyésztői kutya, és pont ugyanúgy tud szeretni.
A szilveszteri petárdázások után özönlenek be a kutyák a menhelyekre, sintértelepre, nagyon kellenek az örökbe fogadók. Másfél millió gazdátlan kutya él az országban, és ezzel két életet mentenél meg.
bischon bolognesse...nekem yorkim van nem ajánlom nem szereti a gyerekeket és sokat ugat nagyon éber.
Panelba golden retrivert, labradort neee az kicsit nagy lenne oda:)
Bolognese vagy havanese, de még a westie is jó csak az is terrier...:S
"Ezen gondolkodtam: golden retriver,labrador retriver,westie,beagle,bichon havanese"
Ne haragudj, de ezek mind teljesen különböző karakterű kutyák (kivéve a goldi és a labi mert ők ugyebár mint retrieverek nagyon hasonlóak), egyetlen egy dologban egyeznek meg: mind divatkutya.
Előbb nézz utána, hogy melyiknek milyen a jelleme, a vérmérséklete, mik az igényei, hozzád melyik illene tulajdonságaiban a legjobban. Ez a kérdés, a felsorolt kutyák alapján, nagyon úgy tűnik, hogy csak divathóbort alapján született, mivel ezeket a kutyákat látod legtöbbször, ezek divatosak most, viszont gőzöd sincs h melyik milyen jellem lehet mert akkor el tudnád dönteni h hozzád melyik illik a legjobban.
Nézelődj az adott fajták kenneleinek az oldalain, esetleg menj el kiálllításokra és ott beszélgess gazdikkal, tenyésztőkkel. Tudd meg h melyiknek mik a hatrányai is és mérlegeld h azzal együtt tudsz-e vele élni vagy sem.
Illetve ha nincs fajtapreferenciád - és ahogy látjuk nincs... - hanem van egy elképzelésed, h milyen legyen a te kutyusod, akkor egyszerűbb és normálisabb megoldás, ha menhelyről hozol egy kutyát. Ott elmondod Te milyet szeretnél, ők meg már ismerik annyira a kutyáikat h tudjanak neked olyat ajánlani akivel összeilletek.
Köszönöm a válaszokat még gondolkozok rajta,de úgyolvastam,hogy a labradort is lehet csak meglegyen a napi 2-3 óra séta
És a beagle?
15:52-es,én felsoroltam valamit odafent,hogy mik legyenek a tulajdonságai divatkutyák? ma már mi nem az mond meg
én nem azért soroltam fel ezeket a kutyákat,mert másnak is olyan van egyáltalán nem...Amúgy 13éves vagyok..
Ezek a tulajdonságok elég sok kutyára ráillenek. Ezért mondtam h nézz utána h mik a hátrányai, a negatív tulajdonságai ezeknek a kutyáknak. Az alapján könnyebb dönteni.
(Bár én 13 évesen egy keverék kutyának is örültem volna ha kapok. Sajnos akkor nem lehetett kutyám.... De egy 10 év elmúltával most már van: és keverék :oP
Én még mindig azt mondom, h nézz körbe állatotthonokban: Noé, Lelenc, TordasZoo, Rex stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!