Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyust ajánlotok...

Milyen kutyust ajánlotok kezdőknek, panelba?

Figyelt kérdés

Szeretnénk egy kutyust , panelba , gyerek , család szerető kutyust. Mit ajánlotok?

Én shar-pei-re gondoltam...szerintetek?

2009. jan. 25. 17:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A shar-peiről azt hallottam, hogy nem a feltétlen engedelmességről híres. Amúgy megfelelő választás lenne, de szerintem érdemesebb egy könnyebben képezhető fajtát választani egy kezdő kutyásnak. Pl. bichon, spániel, papillon. Nekem van egy mudim, ő nagyon családszerető, a gyerekeket imádja és nagyon okos, de panelba csak akkor alkalmas, ha nagyon sokat mozgatjátok, napi több órát.
2009. jan. 25. 17:55
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
én inkább valami szőrgombócot ajánlanék..bichon frise, bolognese, esetleg yorkshire terrier, spániel.
2009. jan. 25. 17:55
 3/14 anonim ***** válasza:
51%
a sharpei az inkább kinti kutya,szerintem nem nagyon szeretné a lakást.mindenféleképpen kistermetűt:törpe uszkár,bolognese,havanese,yorki.a yorkinak nagyon nagy a mozgásgigénye,és talán ők birják a legkevésbé ha a gyerekek nyúzzák.
2009. jan. 25. 20:08
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én a Cavalier King Charles Spánielt tudnám neked ajánlani. Rendkívül könnyen tanítható, és ennél szelídebb fajta ha jól tudom nincsen. Könnyen lesz szobatiszta, és kifejezetten lakásban érzi a legjobban magát. Picike marad (5-7 kg között), és rendkívül dekoratív, szép kiskutya. Nekem is ilyen kutyám van, és bárki látja, nem győz ámuldozni, mennyire szép, és aranyos :) Már 10 emberrel annyira megszerettettem a fajtát, hogy azóta nekik is ilyen van.

Én jó szívvel ajánlom!

2009. jan. 26. 06:45
 5/14 anonim ***** válasza:
46%
Nyugodtan tarthatsz panelban nagyobb testű kutyát is ha van aki naponta pár órát kint tölt vele, ezen kívül szófogadónak nevelitek, hogy el lehessen lent engedni, ne csak pórázon legyen. A shar-pei szerintem nagyon jó ötlet.
2009. jan. 26. 07:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz, én is a cavalier King Charles spaniel-eket ajánlom.

Rendkívül gyerekszerető fajta, nagyon nyugodt, nem ugatós!

2009. jan. 26. 08:16
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is cavaliert vegyetek, ennél aranyosabb fajta nincsen!
2009. jan. 26. 10:38
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha kellőképpen le tudjátok mozgatni, akkor én golden retrievert ajánlok.
2009. jan. 26. 11:06
 9/14 anonim ***** válasza:
81%

én a törpe tacsit ajánlom , nekem is olyan volt bérházba.

szotfogado játékos fajata

2009. jan. 26. 14:06
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
A "hagyományos" arany szinű angol cocker spániel imádnivaló, szelid, gyerekszerető, nekünk is panelban van. 4 hónapos, nagyon okos, igazi kis családtag, és gyönyörű is.
2009. jan. 26. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!