Milyen kutyust ajánlotok kezdőknek, panelba?
Figyelt kérdés
Szeretnénk egy kutyust , panelba , gyerek , család szerető kutyust. Mit ajánlotok?
Én shar-pei-re gondoltam...szerintetek?
2009. jan. 25. 17:36
11/14 anonim válasza:
Hát ami pici:Japán Chin,olyan volt nekem is,és nagyon lehet szeretni,szótfogadó,nem kell sokat sétálni,CUUUUKKKKÍÍÍÍÍÍÍÍ,kül ez olyan kutya mint a palota pincsi,csak kissebb és cukibb
12/14 anonim válasza:
Én spánielt javasolnék, vagy labrador/golden retrievert. Ami a spánielnél kisebb, az hajlamos hörcsögösködni, követelőzni, odakapni a gyerekeknek. Jó neveléssel persze ez is megelőzhető, de kezdő kutyás szinte biztosan bedől nekik.
A shar-peihez már szakértelem kell, és/vagy elhivatottság egy jó kutyaiskolával párosítva.
Esetleg elmehetsz egy menhelyre, ahol tudnak ajánlani kedves, kistermetű kutyát, aki ráadásul egész életében hálás lesz :)
13/14 anonim válasza:
Ó, és majd elfelejtettem: szálkás szőrű tacskó! Rövidszőrű rokonainak többségével ellentétben elképesztően békés és jó arc kutya, kicsi bajuszos aranyosság :)
14/14 anonim válasza:
mopsz!!,aranyos, imádnivaló,rövidszörü,kis termetű,ember szerető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!