Mi a teendő, ha egy idegen (gazdás) kutya bemegy valaki kertjébe, majd megöli az ott tartózkodó kutyát?
Először nyomoztak állatkínzás címszóval, lezárták azzal a határozattal, hogy 8 napon belül gyógyuló sérülése volt. Majd nyomoztak garázdaság ellen, lezárták mert senkiben nem keltett megbotránkozást, holott keresztlányom velem volt, tiszta vér lett a nyaka. Ekkor kértem, hogy a papírjaimat küldjék át a fővárosi ügyészségre. Írtam hogy engem akkor is kár ért. A kutya akkor is most is dolgozik, ez miatt kiesett a munkából, plusz hírtelen elő kellett kaparnom 100 000 forintot hogy életben maradjon.
Ekkor kezdett el nyomozni a fővárosi ügyészség súlyos sesti sértés kísérlete címmel. Bele is foglalták, az előző kettő nyomozást, de mivel egy kisbalta alkalmas egy ember életének kioltására, ami közterületen volt, ezért így tudták ráhúzni a vizes lepedőt. A dabasi ügyészség semmit nem csinált, csak a seggükön ültek, holott ezt a tényt ők is tudják......
Én is csak úgy jártam sikerrel, hogy frissiben mindent rögzítettek a baltás ügyben a helyszínelők, és az állatorvosok. Mindent papírra kell vezetni ill. képekkel alátámasztani.
Tulajdonképpen még arról is papír kell ha fi.gasz. :-D
jajj, hagyjuk már ezt a "hát ez Magyarország" szöveget
igen, szörnyű, ami itt történt, ez kétségtelen
viszont, ha nem tetszik valami az országban, akkor tessék ellene lépni, ne itt picsogni
ez annyira fel tud idegesíteni...
Hát voltam külföldön, és tapasztaltam, hogy egészen más a hozzáállás. Nálam itthon még csak ki se akarták vizsgálni az ügyet, csak hipp hopp lezárni, míg át nem kértem a papírjaim....
De itthon Zalatnait, lecsukták csalásért, míg olyan embert aki kijön egy baltával az utcára hogy a fejembe vágja, csak pénzbeli bírságot kap.
Külföldön simán elítélték volna állatkínzásért, meg testi sértés kísérletéért. Tutira ült volna pár évet. Szal ez Mo.
ha nem tetszik valami, akkor változtass rajta...
de, ahhoz már túl sokat kéne tenni, inkább leírkálod, hogy "ez Magyarország"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!