Van olyan harcikutya ami megöl egy Amerikai Pitbull Terriert?
Figyelt kérdés
Nem azért kérdezem mert össze akarom őket verekedtetni,csak kíváncsiságból!2014. ápr. 17. 17:57
31/42 anonim válasza:
Köszönjük wikipedia, leülhetsz, egyes. Attól, h vehemens, még eltörik, mint egy ropit.
32/42 anonim válasza:
Wikipedia igen vagy nem.EZ VAN.
33/42 anonim válasza:
Szerintem egy dobinak esélye nincs egy KÁJ vagy Kangal,de egy Kau és egy Kuvasz ellen sem nagyon.
34/42 anonim válasza:
Bocsánat,a fajtákat nem tudom,miért írtam nagy kezdőbetűvel,úgy látszik,ideje feküdnöm :D
35/42 anonim válasza:
Hahahaha a pit lenyomja a rottweilert ha kell akkor a kangalt is meg kaut is (de ez azért ritka) viszont a rottweert 70% hogy lenyomja!!!!
36/42 anonim válasza:
Nem hinném hogy le lehetne győzni, nem véletlen a leghíresebb viadalos kutya!
Tudom hogy ez egy staff nem kell belekötni.
37/42 anonim válasza:
Amikor Japánba elvitték a piteket, még bemelegíteni is kevesek voltak a tosa inuknak.
38/42 anonim válasza:
Nincs olyan kutya amely ezt a fajtát képes lenne legyőzni. A pitbullt bull-baitingen és bear-baitingen használták. Tehát miröl is beszélünk? Egy bikát és egy medvét is képes legyőzni. Nem véletlen a legjobb viadapos kutya. A többi fajta elbujhat a pitbull árnyékába.
39/42 anonim válasza:
Menj fel orosz videómegosztó oldalakra, és csodát láthatsz, ahogy alabaiok, kangalok, kauk megölik a gamepiteket.
40/42 anonim válasza:
Egy game pitet? Azért ne viccelődjünk már.. Láttál te már élőbe game pitet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!