Még mindig nem szobatiszta, sőt! Már nem tudom mit tegyek?
Mindenkinek köszönöm, hogy írt, mindenki megkapta a zöldet.
Mi is gondoltunk a szeparációs szorongásra, valószínűleg igazatok van.
4-es: Nagyon sokat mozgatjuk, próbáltam szoktatgatni az egyedülléthez, de úgy látszik nem jól csináltam, pontos napirend szerint visszük le(5-8-12-4-8órakor ezek között pedig séták 30percesek, 1 órásak,kirándulások stb.)Hagytuk már ott 2 percre olyan rágócsonttal amit imád és más esetben több napig rágcsálná, de ha kiteszem a lábam bevécézik. Mindig ugyanakkor eszik.
6-os: Azt már megtanítottuk neki, hogyha nyitva van az ajtó, leül a küszöb előtt és csak behívásra jön be. Arra is gondoltam, hogy nem tanult meg egyedül lenni.
7-es: A szoba ajtót nem szeretném mindig nyitva hagyni, elég nagy tere van, nem hiszem, hogy ez a megoldás, akkor azt hinné, hogy mindig az van amit ő akar, azt csinál és oda megy ahova akar.
8-as: A boxra is gondoltunk, sok kiképzőtől hallottam ezt. Az előnyei tényleg jók, de mindig elgondolkozom, hogy ez nem kínzás-e egy kutyának, akár több órára bezárni?
Azt nem értem, hogy néha csinál olyanokat mint most délután, elmentünk 2-3 órára és rendben volt minden itthon. Elvisszük kutyaoviba, mindent megteszünk, mert ő marad velünk, csak nem mindegy milyen körülmények között fogunk együtt élni.
Kérdezd meg a kutyáimat h kínzás-e, akik ha följövünk mennek is be eldőlni és ki se dugják nagyon az orrukat a következő sétáig. Kicsit szeretik. :o)
Akkor lenne kínzás, ha nem szoktatnád be előtte. Ennek is megvan a menete, de nem egy was ist das és utána sokkal könnyebb lesz neked is és a kutyának meg méginkább. Ne vetítsd ki a saját érzéseidet a kutyára - az sosem vezet jóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!