Mit csináljak a szobatisztából lett nem szobatiszta kutyáimmal?
Három kistestű kutyám van, ki-be járással.
Mind a három szobatiszta.VOLT.
Jelenleg tanfolyamra járok így nagyon kevés időm van, sétálni sem tudom mindig elvinni őket, de az udvarba minden nap kimegyek velük, illetve néha a ház elé is kiviszem mind a hármat.
Ilyenkor legalább nem szarnak be, de össze-vissza hugyoznak mindent reggelre.
Rendszerint a szőnyegen végzik a dolgukat, így már a szobámból részlegesen ki is vannak tiltva, de ez sem megoldás.
Sosem tudom őket rajtakapni mert éjjel csinálják, és csak az utóbbi 1 hónapban, de van hogy egy éjjel 5 húgyfolt is van szerte a házban, néha még aknát is raknak, de az szerencsére nem annyira jellemző.
Mit csináljak velük?Találok egy húgyfoltot, és honnét tudjam,hogy melyik csinálta?És ha tudom is,hogy melyik csinálta mit csináljak vele?
Kiárt,hogy egészségügyi problémájuk lenne.
Sipparának igaza van!
Próbáld minden nap elvinni őket 1-1,5 órára vmi parkba,futtatóba,hogy legyenek lemozgatva,ezen felül amikor csak tudsz játssz velük.Oké,hogy tanfolyamra jársz,de muszáj megoldanod,hogy kutyák le legyen mozgatva.
Esetleg egy rokon/barát vagy vki aki besegítene neked,amíg tanfolyamra jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!