Van olyan harcikutya ami megöl egy Amerikai Pitbull Terriert?
Ez attól is függ, mekkora az állatban az életben maradási ösztön.
Én meg nem azért kérdezem, mert kötözködni akarok, de ha nem akarsz harcoltatni, hogy jutott ilyen az eszedbe? :)
Ha konkrétan harcikutyára gondolsz, akkor nem tudok mit mondani.
A Pit (bárhogy is nézzük), a legjobb harci. Persze ez sok mindentől függ, főleg neveléstől.
De ha nem csak harci kutyákat nézzük, akkor tudom mondani a Kangalt. Bátran állíthatom, hogy szétszed bármit.
Ha a kangal "szétszed bármit", nem tudom, miért nem az a legelterjedtebb viadalos kutya a pit bull helyett.
Igazából ez egy gyerekes kérdés és csak gyerekes választ lehetne adni rá. Ha az érintett elvinné a kutyáját harcoltatni, nagyon hamar rájönne, hogy bizony vannak az övénél keményebb kutyák is, profin odakészítve.
Hogy melyik fajta nyerne egy másik fajta ellen, azt nem lehet megmondani, hiszen a fajta csak egy dolog, azon belül ezerféle lehet az adott kutya jelleme, nyerni akarása, erőnléte, képzettsége, tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!