Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van olyan harcikutya ami...

Van olyan harcikutya ami megöl egy Amerikai Pitbull Terriert?

Figyelt kérdés
Nem azért kérdezem mert össze akarom őket verekedtetni,csak kíváncsiságból!

2014. ápr. 17. 17:57
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy amstaff?
2014. ápr. 17. 18:53
 12/42 anonim ***** válasza:
67%

Az amstaffok pitek csak a lightosabb verzió... olyan mint egy autonak a sport meg a városi változata. :) amúgy nagyobb kutyak ellen nincs sok esélye. Egy normal kondiban argentin dog vagy amerikaibulldog is elgyepalhatja a piteket..

Persze most mi mindent ugy ertunk hogy fajtajaban a legjobb kutya... egy 60kilos ambull ha megfogja (es megfogja) akkor ott vége is van mert addig tartja amig elvérzik a pit es kész. .

Az elobb emlitett pasztorok meg nem megfogjak. Ez az érdekességük hanem minél többet harapnak.

2014. ápr. 17. 19:05
 13/42 A kérdező kommentje:

És mondjuk pl. ... egy roti?

.

2014. ápr. 17. 19:21
 14/42 anonim ***** válasza:
67%

A pit a light kategória királya. Van esélye, de kevés egy nálánál nagyobb tosa inu, komondor, káj, kangal, kau, angol masztiff, bullmasztiff, tibeti masztiff, stb. ellen.

Roti, argentin dog, kanári szigeteki típusú kutyák is elverhetik simán.

Azért a pitet használják a nyugati világban, mert látványos, pörgős harcokat vívnak. Mivel illegális az egész, ezért lényeges, hogy kis helyen tarthatóak és úgymond hónalj alá csapva le lehessen vele lépni. A keleti világban a nagy kutyák harcoltatásának van hagyománya, ott legális. Ezért is vannak a nagy méretű pásztorkutyák és masztiff félék verekedtetve. Káj, kau, komondor, bully kutta, tosa inu, stb.

2014. ápr. 17. 19:35
 15/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szóval a roti?
2014. ápr. 17. 19:40
 16/42 anonim ***** válasza:
A roti akkor, ha szocializálatlan, vad, nem megfelelő körülmények között képezték ki.
2014. ápr. 17. 19:54
 17/42 anonim ***** válasza:
Egy eléggé elszánt,jó ösztönökkel megáldott keleti pásztorkutya ellen szerintem nem sok esélye lenne a pitnek,gondolok itt a kangalra,közép-ázsiai juhászkutyára,kaukázusi juhászkutyára,eseteg kuvaszra,komondorra.
2014. ápr. 17. 22:17
 18/42 anonim ***** válasza:

dogo argentino/canario

persze attol is fugg 18kg os pit, vagy xxl es 40+ os.

bar erdekes, a 25 os staf mixem ugyesebb a 30 as pit em nel, ugy le fogja, 2,1m helybol ugrik stb...

2014. ápr. 18. 06:46
 19/42 anonim ***** válasza:
77%

Ennek az egésznek kb annyi értelme van, mint a kinek az apukája erősebb szájkaraténak.

Ne azzal vágjon fel, hogy van neki egy pitje, hanem azzal, hogy mondjuk az a kutya 6 tonnákat húz el, vagy parancsra hasra vágja magát még futás közben is. Hiába van pitje, ha még 5 métert sem tud megtenni vele, mert csak lobog a póráz végén mint a győzelmi zászló...

2014. ápr. 18. 08:24
 20/42 Gabica12105 ***** válasza:
0%
nekem egy németjuhászom van fedezni járok vele kb. 60kg van benne és a lovaimhoz bement egy pitbull megíjedtem hogy széttépi őket így kiengedtem és széttépte de és ha mindenképp harcikutyát szeretnél akkor mondjuk a bullmasztifot tudom ajánlani sok kutyával foglalkozom talán ez a legmegbízkatóbb a terrierek közül
2014. máj. 13. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!