Van olyan harcikutya ami megöl egy Amerikai Pitbull Terriert?
Utolsó: Ne haragudj, de én nem értem amit írtál.
Mi a 60kg? Ki és mit tépett szét. Milyen bullmasztiff és akkor ki a terrier?
LOL
Szerintem te nem tudsz írni. Se egy vessző, se egy pont, semmi tagolás, semmi összefüggés. :-D Tanulj meg írni. :-)
Én értem amit mond, csak hülyeség. Egyrészt a bullmasztiff molosszer, azon belül meglepő módon masztiff. Annyi köze van a terrierekhez, hogy ez is kutya. Másrészt nagyon el kell rontani egy bulmát ahhoz, hogy neki menjen más kutyáknak...
Harmadrészt, én nem vágnék fel arra, hogy a kanod szétszedett egy jó eséllyel alultáplált kóbor kutyát akármilyen fajta is volt.
Hát igen. :-)
60kg-os németjuhász sincsen és a bullmasztiff nem terrier. :)
Akárki és akármi alatt nem tudom mit értesz.
Mindenesetre túlságosan törékeny a dobi. Még ha azt írtad volna hogy egy vadászatra szelektált agár, amikkel dúvad kutyákra is vadásznak.
Ekkora hulye kerdest :o
Gabica, a bullmasztiff miota terrier?
Kutyak helyett (irhatnam, hogy szaporitas helyett) foglalkozz inkabb a lovakkal, hatha ahhoz jobban ertesz.
Nemazért irtam,hogy offoljanak hanem válaszoltam.
A dobermann pedig nem öztestü kutya,ki hogy eteti és mivel.
Ha provokálják küzdeni fog, és nem hátrál meg-hacsak nem képezzük ki rá, emiatt jó őrző kutya.A dobermann ereiben őrzőkutya- és pincser-vér folyik, továbbá ősei közt ott a beauceron, a Manchester-terrier, az angol greyhound, a masztiff és a Weimar környéki vadászkutya is, valamint az agár melynek hatása még ma is látható.Minden kutya olyan, amilyenné nevelik, láttam már én is játékos dobermannt, de láttam már agresszívet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!