Családi kutyának (2 kisgyerek) amstaff, vagy amerikai bulldog? Vagy egyformák? (Mármint a jellemük. )
Az AMSTAFF jol kijon a gyerekekkel,es meglehetosen sokat is tur el toluk,de a fajtarsaival valo talalkozas gondot is okozhat.Tarthato kertben es lakasban is.Az amstaff 5-6-ik honapjaig "angyal" ,de utana szinte kezelhetetlen "kamaszkora".
Az AMERIKAI BULLDOG elete aran megvedi a csaladjat,beleertve a gyerekeket.Mas kutyakkal nehezen jon ki felnott koraban.
Szerintem mindketto jol kijon a gyerekekkel,ha valasztani kell,es lesz idod vele sokat foglalkozni akkor az amerikai bulldogot,(sok setat igenyel,es szereti ha foglalkoznak vele)de ha nem akarod sokat tanitani akkor a amstaffot,o kenyelmesen lazul egesz nap egy fotelbe...
staffordom volt kettő is,maximálisan igénylik a törődést,hogy foglalkozzanak velük,mozgásigényük nagy!
Határozott gazdi kell nekik,mert nagyon hamar a fejedre nőlnek,makacs,de ha jól neveled szófogadó és nagyon hűséges kutya.
Tehát én a saffordot csak akkor ajánlanám ha a gyerkőcök mellett lesz vele is időd eleget foglalkozni.
Most találkoztam egy vágottfülű a.bulldoggal, még sebes volt a füle, 4 hónapos. Ezért volt a fülkérdés.
Mindkét kutyáról annyit tudok, hogy gyerekszeretők, erős kéz kell hozzá, sok idő, blabla.
De én TÉNYLEGES tapasztalatokra vagyok kíváncsi, nem egy általános jellemzésre.
Nem lustaságból kérdezek itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!