Itt olvastam egyik feltett kérdésnél hogy nem éri meg kutyatenyésztőnek lenni. Akkor miért él meg olyan sok ember ilyen jól a tenyésztésből?
Figyelt kérdés
valaki boncolgatta a témát, és végeredménynek az jött ki hogy nem hogy megéri , hanem épp az ellenkezője . nem hasznot hoz hanem visz. Na akkor azt magyarázza meg nekem valaki hogy egy olyan ember aki a tenyésztés mellet egy kisállatboltban eladó, hogyan tud meg élni olyan jól hogy mondjuk 3 szintes nagyon szép háza udvara van. Ismerek még egyet neki nincs is munkája mellette. Mert azt mondta hogy rengeteg időt elvesznek a kutyák az életéből. De még is X5 ös BMW el jár? Nem értem ! Fussunk ennek még egyszer neki! Nem provokáció, ez a való igazság és nem tudom felfogni hogy ennyi pénz lenne a kutyákból? Köszönöm!2014. ápr. 9. 19:23
21/25 anonim válasza:
Hát tényleg hagyjuk. Úgy látom te sokallod mindenki pénzét. Az előbb a tenyésztők, most a tanárok...
22/25 A kérdező kommentje:
tanároktól kifejezetten. "aki nem dolgozik ne is egyék"
2014. ápr. 10. 17:28
23/25 anonim válasza:
Anyám tanár, max 100 ezer ft a havi fizetése. Lelkiismeretesen dolgozik, és hidd el, a "szabadság" alatt nem kapnak ám annyira hűű de sok pénzt. A tanáraim egytől-egyig komolyan és keményen dolgozó emberek. Nem szeretem az eféle általánosításokat. És ha belegondolsz, rengeteget tanultak érte. Majd ha végigcsinálod az egyetemet és elmész tanárnak, akkor megnézném, hogy mennyire leszel elégedett az életeddel.
24/25 A kérdező kommentje:
elég sokat tanultam életemben. van egy sima felsőfokú végzettségem meg egy diplomám . Jól ismerem a tanárokat sajnos :) nyilván ha egyik szülőm tanár lenne én is elfogult lennék.
2014. ápr. 10. 19:25
25/25 anonim válasza:
Szerintem nem vagyok túlzó módon elfogult. És nagyon valószínűtlennek tartom, hogy nem találkoztál még egy normális tanárral sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!