Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek az egy szemét...

Szerintetek az egy szemét ember aki nem segít egy kidobott vagy elütött kutyán?

Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 21:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha tevőlegesen nem is tud segíteni, de segítséget kérhetne .
2014. febr. 20. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Aki elütött kutyán nem segít, az az.
2014. febr. 20. 21:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szemét, de ha van benne egy kis jóérzés akkor legalább segítséget hívhatna. Viszont aki elüt egy kutyát/macskát (vagy bármilyen állatot) és továbbhajt, na az olyan viszont megérdemelné hogy cserbenhagyásos balesetben haljon meg.
2014. febr. 20. 21:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Megállni megállnék, megpróbálnám befogni és elvinni állatorvoshoz. Kidobott kutyát csak akkor mentenék ki, ha veszélyes helyen van, pl. autók között. De befogadni nem fogadnék, hisz nincs önálló kerestem, más nyakára meg nem viszem haza, plusz max ideiglenesen akarnék gondoskodni róla.
2014. febr. 20. 22:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Minden esetre én kicsit önteltnek is mondanám az ilyent, hisz van benne némi "tartás" hogy: úristen ki vagyok én ahhoz hogy más kutyáját etessem? (tapasztalat alapján mondom) egyszer sajnos szemtanúja voltam egy balesetnek, épp lóval mentem a járdán mikor megláttam egy már nagyon vékony kutyát akit azelőtt még nem láttam 1x se (kis faluban élek ezért kis apró változás már feltűnik!) na szóval ez a kutyus pont az útszélén ment.. aztán jött egy kamionos és átment a hátsó lábát teljesen eltaposta, megáll kiszállt elszidta mindennek és belerúgott volna simán ha addigra nem érek oda, nagyon furdalt a lelkiismeret hogy nem mentem 2 perccel előbb.. de a kutyust egyből kórházba vittem autóval nagyon rossz látvány volt a hátsó lába teljesen le szakadt vérzett folyamatosan.. rohantam be a kórházba jöjjenek ki.. még a kocsiban elaltatták és elszállították sajnos már nem tudták megmenteni
2014. febr. 20. 23:24
 6/9 anonim ***** válasza:
ezzel csak azt akartam, hogy vannak ilyen emberek! de az ilyenekbe én is szívesen belerugdosnék!
2014. febr. 20. 23:25
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül az.

Nekem kutyám és macskám is van. Sok szervezetnél voltam már ideiglenes, tehát megvannak a kapcsolataim, hogy mikor kihez kell fordulni. Heti rendszerességgel fogok be kutyát és viszem lódokihoz chipet nézni.

De egy olyan ember, akinek se kutyája, se macskája és Zalából tart Debrecenbe, annak mégis mit kéne tennie egy kóborló kutyával?! Rengeteg ember azt sem tudja, hogy pl. kóbor vagy elütött kutya esetén milyen telefonszámokat kell hívnia.

2014. febr. 21. 09:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezt így nem mondanám. Ha MEGTEHETNÉ, de nem segít, akkor szégyellje magát mélységesen. De ha pl. üvölt az egyik gyerek a hátsó ülésen, a másiknak meg levágta a kocsiajtó az ujját, ezen kívül kapott egy hívást, hogy ég a háza... nos, akkor nem hiszem, hogy elítélhető, amiért elhajt egy kidobott kutya mellett. ;) Ne általánosítsunk.
2014. febr. 21. 10:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Bevallom engem még az is megakadályoz, hogy van egy saját kutyám. Hova tegyem a másikat, ha éppen az enyém ott pihen a hátsó ülésen? És ha hazaérek? Mondjuk ha sérült lenne, nem érdekelne, megoldanám.
2014. febr. 21. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!