Hogy lehet ilyen szemét egy tanár? (lent)
Hát még jó sok mindenen ki fogsz akadni szerintem iskolaéveid alatt! Nem gondolom én sem, hogy ez a tanár tanárnak való lenne. Főleg, hogy azt mondja, hogy hülyeség valami amit előzőleg tanítottak nektek. Gondolom úgy akart motiválni, hogy azt mondta úgy se fog menni. Sok mindenkinél egyébként be is válik.
A tanárok sajnos nem tökéletesek, ezt senki sem mondta. De ne legyen benned ezért harag. Ha úgy érzed, félsz, és meg fogod magad ütni, mond neki. Ha erőszakoskodik szólj a szüleidnek vagy más tanárnak.
Addig viszont, nem tudsz vele mit csinálni, inkább mutasd meg, hogy nem fog ki rajtad az a 120 centi!
Ilyen?
Ébresztő, ennél ezerszer ge.-cibbek is tudnak lenni.
Nem egy esetről tudok, amikor valakinek az életét tették tönkre, kedvtelésből.
tesiórán nekem is volt olyan, amit nem szívesen csináltam meg, pl. szekrényugrás, meg a szekrényen bukfencezni, ilyenek... mikor rám került a sor, mondtam a tanárnak, hogy nem csinálom meg, beírta az egyest és ment tovább... futni, meg kondizni pl. meg szerettem, azokra mindig ötöst kaptam.
Én is tanár vagyok és tudom, hogy egy tanár nem kényszeríthetne a diákot olyanra, amire nem képes, vagy amivel a diákot kínos helyzetbe hozhatja, társai előtt megszégyenítheti, stb. Legalábbis az én értékrendem szerint. Ha úgy érzed, beszéld meg a tanároddal, mi a problémád. Ha nem érti meg, fordulj az ofődhöz vagy a Szüleidhez.
Tudom, hogy a diákok ezt cikinek tartják és inkább magukban őrlődnek, de mindent meg lehet beszélni.
:)
milyen kis ártatlan vagy..., majd megszokod. ;)
Szia! Szerintem te a hasmánt technikára gondolsz. :) Minden hol vannak jó-és rossz tanárok. Én egy erős gimibe járok, mégis ugyanúgy követelnek tőlünk tesin is! Bele kell szokni. Ilyen az élet. Minden hol ez van, ha ez megnyugtat, de gyanítom most nem annyira..
Azért kitartást hozzá! Gondolj arra, hogy ez soha nem kell neked, csak a 4 évet kell kibírnod a tanárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!