Miért van ennyi gyökér és paraszt ember?
Ez nem volt valami konkrét.
2014. febr. 14. 11:29
2/10 A kérdező kommentje:
Örülök hogy nem érzed konkrétnak mert akkor nem vesznek körül gyökerek.
Jó kérdés.
Én is azt vettem észre,hogy csak én vagyok olyan hülye,h nem esik jól betenni valakinek.
Én tuti elmegyek innen,vannak országok,ahol inkább működik az élni és élni hagyni elv.
Persze egyenlőre még csak eljárkálok külföldre dolgozni,h tudjam végleg hová megyek.
2014. febr. 14. 11:35
Nálam a gyökérség azzal kezdődik, ha valaki a kiskertjén kívül is használja a következő szavakat: gyökér, paraszt, szemét.
2014. febr. 14. 11:38
3.ik ezek csak szavak,aki ezek alapján és nem a tettek alapján von le mély következtetéseket,"üres",felületes ember.
2014. febr. 14. 11:43
3-asnak van igaza!!
Élni és élni hagyni és egymást éltetni...de itt lehet??Ocsmány ahogy az emberek viselkednek mostanában ..meghülyült ez az ország a rendszerével együtt...Senki nem kivétel ,akik nem ártanak, azok meg behúzzák farkukat is...tényleg nem értem miért kell még a médiának is a gondokra rá menni,képtelenség pozitív gondolkodásra építeni az embereket mindenki panaszkodik,lop,csal,hazudik,megjátszós...ahelyett hogy építés lenne a cél ...hol vagy Uram,amikor kihúzzák alólunk a szőnyeget is??!!
2014. febr. 14. 11:46
Ja elnéztem én vagyok a 3. és 5.ik is és 4.-nek küldtem.
2014. febr. 14. 11:47
8/10 A kérdező kommentje:
Pontosan, ahelyett hogy összefognánk és segítenénk egymást, hogy minden épüljön és szépüljön, ahelyett még jobban lenyomjuk egymást a kakiban.. és a sok buta, birka ember.. azoktól idegbajt kapok.. tapsikolnak a rendszernek és mindennek..hogy érezhetik hogy ez az egész szép és jó?!
Érdekes, én nem találkozom ezzel. Lehet, hogy jobban megválogatom a társaságomat? Havi szinten járok külföldre, és ott is ez a helyzet. Nem hiszem, hogy aki magyarországon alja, iskolázatlan rétegbe keveredik, az külföldön az elit része lesz és teázókban elmélkedik majd az élet értelméről.
2014. febr. 14. 12:06
Mindig is megvolt a társadalomnak ez a söpredéke, legalja rétege, ahol az ilyen megvetésre méltó mocskos plebejus senkik tobzódtak. Az internet óta sajnos az ő mozgásterük kis kibővült, ezért van ennyi szerencsétlen lelkibeteg ostoba takony interneten is, monitor mögül hatalmas elánnal osztja az észt. Egyébként meg a mai modern és felvilágosult társadalmunk díjazza az erőszakot (az erősebb kutya bszik), azért ennyire elterjedt a "felfelé nyalunk, lefelé taposunk" felfogás.
2014. febr. 14. 12:06
Kapcsolódó kérdések: