Kutya lakásba való állat, vagy csak az emberé a ház? Ki hogy gondolja?
Kedves utolsó, honnan tudod, hogy a velem egy ágyban alvó kutyámat kezelem emberként vagy a velem egy ágyban alvó házastársamat kezelem kutyaként ?
Arról már nem is szólok, hogy milyen sok kutya eszik szebben tányérból, mint némelyik ember !
Oké, oké, nem akartalak megbántani ! Csak azt akartam kifejezni, hogy vannak olyan helyzetek, amiket nem ismerünk.
Egyébként pedig egyszer kutyasétáltatás közben odajött hozzám egy ember, beszélgetni kezdtünk és azt mondta, hogy régóta figyeli a kutyákat itt a lakótelepen, mert nagyon sok évig foglalkozott velük. Nem tarthat kutyát a betegsége miatt, de azért nem tud elszakadni tőlük. Ezért csatlakozott a mi kis kutyás brancsunkhoz. Szóval ő mondta azt, hogy egy kutyán meglátszik az, hogy a tartása megfelelő-e a számára. Ha igen, akkor boldog, és ez látszik rajta, a viselkedésén, a mozgásán, a külsején. Ő figyelmeztetett arra is, hogy egy kutyával nem csupán képzési céllal kell foglalkozni és ez nagyon hasznos tanács volt.
Szóval, nem akarok én ítélkezni, távol legyen tőlem !
Szent a béke ? ( mellesleg BUÉK ! )
Jaj bocs, tényleg lehet, hogy nem nekem szólt.
Bocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!