Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya lakásba való állat,...

Kutya lakásba való állat, vagy csak az emberé a ház? Ki hogy gondolja?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 11:42
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
22%

Kedves utolsó, honnan tudod, hogy a velem egy ágyban alvó kutyámat kezelem emberként vagy a velem egy ágyban alvó házastársamat kezelem kutyaként ?

Arról már nem is szólok, hogy milyen sok kutya eszik szebben tányérból, mint némelyik ember !

2010. jan. 1. 21:19
 62/67 anonim ***** válasza:
77%
Kedves előttem levő!Nem tudom és nem is állítottam, hogy te emberként kezeled a kutyádat és kutyaként a házastársadat. Nem ismerlek,nem tudom, hogy élsz. Miért azt teszed? Én általánosságban beszéltem és nem személyeskedtem, de ha te így teszel az is a szíved joga engem nem érdekel, mint ahogy az sem zavar, hogy egyes kutyatartók Herendi étkészletben etetik a kedvenceiket. Engem csak az zavar ha kínozzák és az, ha buta és nem következetes gazdaként jellemeznek azért mert beengedem a kutyámat a lakásba. Én csak azt írtam, hogy beengedem de utána jöttek, az aranykanállal és selyempaplannal és tényként közölték! Mert aki beengedi az csak egy idióta lehet aki nincs tisztában semmivel és a kutyája fenekét nyalja egész nap! A házastársam a házastársam a kutyám pedig a kutyám és mindketten a lakásban vannak!
2010. jan. 2. 08:01
 63/67 anonim ***** válasza:
68%
Teljesen egyetértek az előttem szólóval!
2010. jan. 2. 10:00
 64/67 anonim ***** válasza:
27%

Oké, oké, nem akartalak megbántani ! Csak azt akartam kifejezni, hogy vannak olyan helyzetek, amiket nem ismerünk.

Egyébként pedig egyszer kutyasétáltatás közben odajött hozzám egy ember, beszélgetni kezdtünk és azt mondta, hogy régóta figyeli a kutyákat itt a lakótelepen, mert nagyon sok évig foglalkozott velük. Nem tarthat kutyát a betegsége miatt, de azért nem tud elszakadni tőlük. Ezért csatlakozott a mi kis kutyás brancsunkhoz. Szóval ő mondta azt, hogy egy kutyán meglátszik az, hogy a tartása megfelelő-e a számára. Ha igen, akkor boldog, és ez látszik rajta, a viselkedésén, a mozgásán, a külsején. Ő figyelmeztetett arra is, hogy egy kutyával nem csupán képzési céllal kell foglalkozni és ez nagyon hasznos tanács volt.

Szóval, nem akarok én ítélkezni, távol legyen tőlem !

Szent a béke ? ( mellesleg BUÉK ! )

2010. jan. 2. 11:09
 65/67 anonim ***** válasza:
62%
Persze, hogy szent a béke! Gondolom te is és én is szeretjük a kutyánkat, és egyetértek amit a bácsi mondott az nagyon hasznos tanács. A lényeg, hogy mindannyian a legjobb tudásunk szerint tartjuk akár kint, akár bent van! Neked is nagyon boldog új évet!
2010. jan. 2. 11:42
 66/67 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem ezt nekem írta :-))! De végül is mindegy, mert én sem akarok veszekedni senkivel. Mindkettőtökkel egyetértek és mindenkinek BÚÉK! Így sokkal jobb, higgadtan és emberi módon megbeszélni ki mit gondol! Köszönöm!
2010. jan. 2. 11:49
 67/67 anonim ***** válasza:
62%

Jaj bocs, tényleg lehet, hogy nem nekem szólt.

Bocsi!

2010. jan. 2. 13:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!