Kutya lakásba való állat, vagy csak az emberé a ház? Ki hogy gondolja?
A konklúzió:
Ez a 65 IQ-s rosszul szereti a kutyáit, elkényezteti őket (és nem azzal van a gond, hogy bent tartja őket) és buta gazdiként áll hozzájuk.
A kinti, 10 éve kutyatartó pedig hiába próbálta neki magyarázni, hogy attól, hogy bent tartja, még lehetne jó gazdi, és nem az kell a kutyának, ha ő irányíthatja az egész családot és tőle függ minden (mint egy gyereknél is, de ezt már nehezen tudta megemészteni a 65-ös, hogy hogy jön ide egy gyerek..). De hát a 65 %-os csak ostobán hajtogatta a magáét és hogy látszódjon, van egy pici esze, a helyesírási hibákon kezdett el pattogni.
Ennyi a történet.
Csatlakozom 12-23 18:39-hez: fejezzétek be ezt a vitát, régen nem arról szól már, ami a kérdés volt.
Egy példát hoznék fel a kutyák tartásával kapcsolatban: a hajléktalanok kutyáit. Akik mindenben kitartanak a gazdi mellett és biztos, hogy nem selyempárnán alszanak és nem márkás kajákat esznek. Tehát a kutya igényli az ember, a hozzá tartozó ember személyes jelenlétét. Amikor a kutyám szoptatott és szinte állandóan a kosarában volt ( kivéve a sétát és az étkezést ), akkor is a feje a szobám küszöbén volt, úgy, hogy a feje bent volt. Nem azért, mert én így akartam, hanem , mert neki így volt jó. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden kutyánál így a jó, mert vannak másfajta igényű kutyák. Az a fontos, hogy a kutyának legyen jó, nem ?
"Ez a 65 IQ-s rosszul szereti a kutyáit, elkényezteti őket (és nem azzal van a gond, hogy bent tartja őket) és buta gazdiként áll hozzájuk."
Buta gazdiként?Ha nem az a bajod, hogy bent tartja akkor mi a gond?Mitől buta gazdi? És ezt te miből állapítod meg okostojás? 65 IQ? A tied sem 150-es!Látom azért nem csak ő akar okosnak tűnni! Neked sem megy jobban!
Ez nagyon jellemző. Valaki(jogosan)kéri, hogy fejeződjön be a vita és erre jön is egy komment, semmi kötekedés csak a kérdésre válasz. Úgy látszik a vita befejeződni látszik! Mindenki fellélegzik, de ez sem jó mert rögtön utána egy önjelölt igazságosztó(aki megtanult egy idegen szavat és ezért egyből mindenki felett áll) folytatja amit már mindenki un: A VITÁT! A célját nem értem. Én sem tudtam kihagyni, hogy ne reagáljam le mert azt gondolom relatív kinek van igaza. Itt is 2 tábor van és nyilván mindkettőnek megvan a saját igazsága. Azt meg, hogy kinek hányas az IQ-ja nem tudom és nem is tisztem megállapítani.
Tanulság:
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna kedves 09.26-os válaszoló!
Kösz hogy valaki mellém állt. :D Valóban semmi bajom a bent tartással, a hozzánemértéssel (kutya egyenrangú, falvezérség=uralkodás, kínzás stb), és a gondolkodás nélküli itélkezéssel van bajom (tehát hogyha kint tartom a kutyám akkor az csak szocializálatlan, magányos stb kutya lehet). Azon kívül én válaszoltam normálisan a kérdésre és ezért valakik számomra érthetetlen módon- mivel semmi rosszat nem mondtam- rámszálltak. No de sebaj én sem akarok vitázni, nekem elég bizonyíték a 3 kutyám. :)
Boldog új évet előre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!