Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya lakásba való állat,...

Kutya lakásba való állat, vagy csak az emberé a ház? Ki hogy gondolja?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 11:42
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
35%
figyeljetek szerintem a válaszra válaszoljatok ne pedig veszekedjetek meg ilyenek.FEJEZZÉTEK BE!
2009. dec. 23. 18:39
 52/67 anonim ***** válasza:
38%
Az én házam de megosztom a kutyámmal!Akkor jön be amikor akar!
2009. dec. 31. 08:12
 53/67 anonim ***** válasza:
46%

A konklúzió:

Ez a 65 IQ-s rosszul szereti a kutyáit, elkényezteti őket (és nem azzal van a gond, hogy bent tartja őket) és buta gazdiként áll hozzájuk.

A kinti, 10 éve kutyatartó pedig hiába próbálta neki magyarázni, hogy attól, hogy bent tartja, még lehetne jó gazdi, és nem az kell a kutyának, ha ő irányíthatja az egész családot és tőle függ minden (mint egy gyereknél is, de ezt már nehezen tudta megemészteni a 65-ös, hogy hogy jön ide egy gyerek..). De hát a 65 %-os csak ostobán hajtogatta a magáét és hogy látszódjon, van egy pici esze, a helyesírási hibákon kezdett el pattogni.

Ennyi a történet.

2009. dec. 31. 09:26
 54/67 anonim ***** válasza:
12%

Csatlakozom 12-23 18:39-hez: fejezzétek be ezt a vitát, régen nem arról szól már, ami a kérdés volt.

Egy példát hoznék fel a kutyák tartásával kapcsolatban: a hajléktalanok kutyáit. Akik mindenben kitartanak a gazdi mellett és biztos, hogy nem selyempárnán alszanak és nem márkás kajákat esznek. Tehát a kutya igényli az ember, a hozzá tartozó ember személyes jelenlétét. Amikor a kutyám szoptatott és szinte állandóan a kosarában volt ( kivéve a sétát és az étkezést ), akkor is a feje a szobám küszöbén volt, úgy, hogy a feje bent volt. Nem azért, mert én így akartam, hanem , mert neki így volt jó. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden kutyánál így a jó, mert vannak másfajta igényű kutyák. Az a fontos, hogy a kutyának legyen jó, nem ?

2009. dec. 31. 09:28
 55/67 anonim ***** válasza:
39%
09.26! És lőn világosság!!Ha te mondod.......
2009. dec. 31. 12:03
 56/67 anonim ***** válasza:
32%

"Ez a 65 IQ-s rosszul szereti a kutyáit, elkényezteti őket (és nem azzal van a gond, hogy bent tartja őket) és buta gazdiként áll hozzájuk."

Buta gazdiként?Ha nem az a bajod, hogy bent tartja akkor mi a gond?Mitől buta gazdi? És ezt te miből állapítod meg okostojás? 65 IQ? A tied sem 150-es!Látom azért nem csak ő akar okosnak tűnni! Neked sem megy jobban!

2009. dec. 31. 12:08
 57/67 anonim ***** válasza:
32%

Ez nagyon jellemző. Valaki(jogosan)kéri, hogy fejeződjön be a vita és erre jön is egy komment, semmi kötekedés csak a kérdésre válasz. Úgy látszik a vita befejeződni látszik! Mindenki fellélegzik, de ez sem jó mert rögtön utána egy önjelölt igazságosztó(aki megtanult egy idegen szavat és ezért egyből mindenki felett áll) folytatja amit már mindenki un: A VITÁT! A célját nem értem. Én sem tudtam kihagyni, hogy ne reagáljam le mert azt gondolom relatív kinek van igaza. Itt is 2 tábor van és nyilván mindkettőnek megvan a saját igazsága. Azt meg, hogy kinek hányas az IQ-ja nem tudom és nem is tisztem megállapítani.

Tanulság:

Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna kedves 09.26-os válaszoló!

2009. dec. 31. 12:45
 58/67 anonim ***** válasza:
45%

Kösz hogy valaki mellém állt. :D Valóban semmi bajom a bent tartással, a hozzánemértéssel (kutya egyenrangú, falvezérség=uralkodás, kínzás stb), és a gondolkodás nélküli itélkezéssel van bajom (tehát hogyha kint tartom a kutyám akkor az csak szocializálatlan, magányos stb kutya lehet). Azon kívül én válaszoltam normálisan a kérdésre és ezért valakik számomra érthetetlen módon- mivel semmi rosszat nem mondtam- rámszálltak. No de sebaj én sem akarok vitázni, nekem elég bizonyíték a 3 kutyám. :)

Boldog új évet előre is

2009. dec. 31. 13:07
 59/67 anonim ***** válasza:
80%
Ezt nem lehet vita nélkül megbeszélni mert 2 tábor van. Kinek ki a buta az teljesen lényegtelen. Mi az,hogy buta kutyatartás? Tessék elfogadni van aki kint tartja van aki bent az IQ -hoz ennek nincs semmi köze! Én nem feltételezem egyik gazdáról sem, hogy nem szereti a kutyáját,Sőt! Nem tudom én buta kutyatartó vagyok-e azért mert bent lehet a kutyám de számomra ez teljesen másodlagos mert nekem is ők a bizonyítékok. Boldog,egészséges kutyák és cicák.Én is kívánok mindenkinek nagyon Boldog Új Évet!
2009. dec. 31. 13:29
 60/67 anonim ***** válasza:
88%
Nekem sincs semmi bajom addig a pontig amíg a benntartást egyenlővé nem teszik az ágyban alvással, egy tányérból evéssel, elkényeztetéssel ,emberrel való összetévesztéssel stb! Beengedem és nagyon szeretem ennyi az egész ! Az meg, hogy kivel egyenrangú az én szememben az ennyire ne zavarjon senkit, mert a véleményem akkor is tartom. Egyenrangú, sőt néha az állat az ember felett áll mert ő tud nemes lenni ellentétben 1-2 emberrel.
2010. jan. 1. 08:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!