Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya lakásba való állat,...

Kutya lakásba való állat, vagy csak az emberé a ház? Ki hogy gondolja?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 11:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
57%

No de látom titeket nem lehet meggyőzni... Csak a kutyátokat sajnálom aki kutya akar lenni ti meg embert csináltok belőle. Sajnálom ha nem hisztek a nálam okosabbaknak sem, pedig ők is azt mondják hogy a kutyánál nincs egyenlőség. Csak aztán ne csodálkozzatok ha majd a saját kanapétokból kerget ki a kutyátok, vagy elcsapja egy autó mert a fene nagy családi szabadságában olyan kedve van hogy kimegy az útra.

Ismétlem semmi bajom a benti tartással. Az ilyen emberekkel van bajom. Kinti kutyának is lehet dominanciaproblémája. Csak ti azt hiszitek attól lesz minden jó hogy bent van a házban, pedig ennél több kell.

2009. dec. 20. 16:06
 32/67 anonim ***** válasza:
39%

Istenem, de egy elvakult, ostoba nagy "állatbarát" vagy te, utolsó.. nálam az élőlény, lény fogalom egy igen magas rangú kifejezés, ami kifejezi, hogy egy élő dologgal van dolgunk, ami egy csoda. És nem egy plüsskutyával, vagy egy kis édescukibügyörő cukorfalat izékével. Te önző vagy, és te azt hiszed, hogy az a jó a kutyádnak, amit te tartasz annak, ha kinyalod a se ggét és a tányérodból eszik. És azt hiszed, ettől te olyan sokra tartod a kutyádat?? Szerintem minden állat családtag, én egy tyúkot is bírnék annak nézni, de ez nem azt jelenti, hogy arra van szüksége, mint egy embernek, hogy selyempaplanon aludjon és főtt csirkecombot ropogtasson.. És egy kutyánál egyébként kifejezetten fontos, hogy tudja, ki a főnök, mert különben a fejedre nő. És persze ez nem azt jelenti, hogy semmibe veszed. Egyébként meg akinek kint van a kutyája, az sokkal többet és nagyobb odafigyeléssel foglalkozik vele, mint akinek bent, persze csak szerintem.. És sokkal több időt és energiát vesz el, hogy kifuttatja a kutyát, lesétál vele kilómétereket és közben tanítgatja..

Szerinted biztos az a rossz szülő is, aki nem tömi tele a gyereke száját cukorral és nem veszi fel mindig, amikor a gyerek hisztizik. Ugye?

2009. dec. 20. 16:07
 33/67 anonim ***** válasza:
73%
bocs, az utolsó akkor még az 55%os volt
2009. dec. 20. 16:08
 34/67 anonim ***** válasza:
20%
Ne idegeskedj azon,hogy vannak emberek akik beengedik az állataikat a lakásban és képzeljétek sem embert nem csinálunk belőlük sem nem selyempaplanban nem altatjuk és még a hatalmunkat sem gyakoroljuk rajtuk! Egyszerűen beengedjük a lakásba és ezt nem kell túlmagyarázni!De ha selyempaplanban is altatnám és csirkecombot ropogtatna akkor sem kellene rajta idegeskedned mert egyrészt nem a te dolgod! A gyereknevelésről is ki akarsz oktatni,te nagyon nagy királynak képzeled magad mi?Kicsit túlspirálozod a szereped!Az élőlény is lény igaz és számomra te egy lény vagy!Egy nagyon egyszerű lény!Mondanám ,hogy nagy barom de akkor megsérteném az állatokat!Ez az előtted levőnek is szól!
2009. dec. 20. 19:55
 35/67 anonim ***** válasza:

Igen? Akkor figyelj! Én leírtam a normális válaszom és belékötöttek! Nem ÉN piszkáltam őket, felőlem úgy tartja mindenki a kutyáját ahogy akarja, de azt nem fogja megmondani hogy én rossz vagyok-e vagy nem! Az is cdak téged minősít, hogy egy ilyen hülye szón fennakadsz hogy lény. Hű de baromira sértő. Szóval ha neki nem kell törődni avval ha a te kutyád combot eszik akkor az én válaszomba se szóljon senki és akkor én sem írok vissza!

Utánam íróval teljesen egyetértek! Ha sz*rul szereted a kztyád akkor abból jó nem sülhet ki.

2009. dec. 20. 20:07
 36/67 anonim ***** válasza:
13%
Nem értelek benneteket!Mindennap van a hírekben ,hogy mennyi állatot kínoznak,kiszúrják a szemét ,élve eltemetik stb ti meg a torkának ugrotok azoknak az embereknek akik családtagnak tekintik?Ez tényleg ekkora bűn?Miért baj,ha beengedik ?Ki sérül meg ez miatt?A ti lelketek?A kutyáé?Nem hinném!Nekem nincs bajom azokkal akik kint tartják és azokkal sem akik bent, 1 a lényeg,hogy szeressék és viseljék gondjukat!Nálunk is családtag a kutya és a macska. A cica már 17 éves.Ő bent lakik és nem selyem paplanban alszik ,nem a tányéromból eszik és nem csináltam belőle embert sem,egyszerűen velünk él és ebben nincsen semmi rossz!A gyereknevelésbe meg már tényleg nem kellene bele menni mert az nem ide tartozik,és szerintem abban sem tökéletes senki még akkor sem ha annak képzeli magát!
2009. dec. 20. 20:25
 37/67 anonim ***** válasza:
8%
És azt ki dönti el,hogy ki szereti szarul a kutyáját?Ti?
2009. dec. 20. 20:26
 38/67 anonim ***** válasza:
14%
20.07!Igen!És most te figyelj:Az nem "belékötöttek"hanem belekötöttek!Ha vitatkozol legalább helyesen írd le az érveidet,hogy abba ne tudjanak BELEKÖTNI!
2009. dec. 20. 20:33
 39/67 anonim ***** válasza:
56%

Hű de okos vagy. :) Találtál egy szót amit ide tudsz írni. Szerinted azért jöttem ide hogy a helyesírást gyakoroljam? Azt meghagyom olyan helyekre ahol úgy kell. Szerintem nem kell mondani hogy ez a véletlenül 'belékötni' nem volt valami nagy durranás és még a kutyákhoz sincs köze. Még ha teljesen érthetetlenné vált vólna tőle a szó...

Abból amit leírnak meg lehet állapítani hogy ki hogy szereti a kutyáját. Aki egyenrangúnak tartja (ez nem azt jelenti hogy beengedi a házba) és megenged neki mindent, az egyértelműen rosszul szereti. Hiába harcolsz. Itt nem az én véleményemről van szó. Az evolúciót nem lehet leszólni, az pedig falkaállattá formálta a farkast, a kutyát, ahol nincs egyenlőség.

Annyira nem lehettek buták hogy a gyereknevelésen felháborodtok. Vagy csak én látom hogy az egy példa arra aki rosszul szereti a kutyáját? A gyerek is családtag, mégsem egyenrangú a szülőkkel. És nem úgy kell szeretni hogy azt csinálhat amit akar, mert nem hiszem hogy jó lenne neki ha megenne egy zsák édességet, és kiszaladna az útra, meg magára rántaná a terítőt. Noha lehet hogy ő ezeket szeretné csinálni. Nem attól lesz valaki jó szülő, ha ezeket megengedi neki, sőt valójában még árt is neki. Ugyanez vonatkozik a kutyatartásra.

2009. dec. 20. 21:09
 40/67 anonim ***** válasza:
30%
Ja, ha már itt tartunk, akkor a pontok és vesszők után ki szoktak hagyni egy szóközt. Persze te biztos csak siettél, én viszont hülye vagyok mert belékötni és nem belekötni. :) Na mindegy. Nem én kezdtem, nekem tökéletesen mindegy ki mit csinál, addig a pontig amíg nem itélkezik felettem meg nem állít valótlan dolgokat és nem piszkálja a válaszom.
2009. dec. 20. 21:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!