Mindenkinek igaza van részben!De azt mondom akik szeretik az állatokat rossz emberek nem lehetnek!!!
azokat utálom aki megköti egyáltalán nincs szabadon élete végéig láncon, eben a hidegben.... annyira sajnálom most a kinti kutyákat... láncon vannak sokan fáznak soknak még fekvőhelyük sincsen ,vizesen fáznak... és van akik tényleg úgy kinozza mint a lovat a tvben...
2009. dec. 20. 21:38
42/67 anonim válasza:
21.09!Te teljes idióta vagy!!
2009. dec. 21. 07:46
43/67 anonim válasza:
Még mindig meg akarod magyarázni a jó gyereknevelést?Nem érted,hogy az egy másik téma?Állj már le senki nem kíváncsi rád!Kit érdekel,hogy te kivel vagy egyenrangú!!!!A belékötés meg nem helyesírási hiba hanem tájszólás,mert paraszt vagy!!
2009. dec. 21. 07:58
44/67 anonim válasza:
Ne foglalkozzatok vele,ugyanazt szajkózza már 1 ideje és nem tud leszakadni a gyerektémáról sem.Ez az egyenrangú dolog van nagyon a bögyében és csak nyomja a nemlétező szakértelmét,sajnos nem ismeri fel az igazi lényeget!
2009. dec. 21. 09:10
45/67 anonim válasza:
Bocsika, tanuljatok meg olvasni, nem én hoztam fel a gyerektémát, csak egyetértek azzal aki leírta. Ti meg nem fogjátok fel hogy az csak egy példa. Tudom komplett idióta vagyok, mert kint tartom a kutyám és mert kicsit (10 év távlatából) értek a hozzájuk és
úgy tartom őket ahogy azt a természetük igényli. Nem is az enyémekkel lesznek problémák. :D
2009. dec. 21. 14:33
46/67 anonim válasza:
Senkit nem érdekel hol tartod a kutyád és igazad van:komplett idióta vagy!
2009. dec. 21. 14:50
47/67 anonim válasza:
Hát az lehet csak a kutyáim és a sikereink nem ezt mutatják! De te jobban tudod és jobban ismersz! :) Kezeljétek csak emberként továbbra is, nekem erre nincs szükségem mert barátaim is vannak :D, még ha a kutyáim fontosabbak is náluk.
2009. dec. 21. 15:00
48/67 anonim válasza:
Ja !Itt is nagy sikered van!:-)))Kinek akarod bizonyítani,hogy mennyire jó vagy nekünk vagy magadnak?
2009. dec. 21. 15:58
49/67 anonim válasza:
"Kezeljétek csak emberként továbbra is, nekem erre nincs szükségem mert barátaim is vannak :D, még ha a kutyáim fontosabbak is náluk."
Ezt a mondatot megint jól összerakta :
2009. dec. 21. 16:13
50/67 anonim válasza:
Minnél jobban bizonygatja az igazát annál idiótábbnak tűnik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!