Mi a véleményetek erről a Cesar Millan videóról? Mi történt valójában?
Lehet,volt már a kérdések közt,bár végig néztem párat és nem találtam. Nem igazán értem a kutya reakcióját,ezért kérem a véleményeteket,hátha ti el tudjátok nekem mondani,mi is történt.
https://www.youtube.com/watch?v=nJyPPbZxyXw&feature=youtube_..
Valóban sokan kimérve adják,de akkor sem fogom eltűrni,hogy a saját kutyám rám morogjon.
Ez annak a jele,hogy a kutya nem hogy falkavezérnek nem tekint,de még csak nem is bízik bennem,hogy félti az ételét.
Maximum azok a kutyák félthetik a kaját,akik éheznek illetve éheztetve voltak.
Egy falkában az alárendelt farkas mikor morogna oda az alfának?Sőt az omega eszik utoljára általában.
én csak a farkasos példára válaszoltam, nem értek vele egyet kutya ügyben :)
A kutyának oda kell adnia a kaját ez egyértelmű az már más kérdés hogy cesart rövid időn belül szétkapnák az én kutyáim is ha basztatná őket evés közben... de ugye ő nem én vagyok ^^
Nekünk is van kutyánk, és a kajából sosem volt probléma. Hogy miért? Mert kicsi korától úgy volt nevelve, hogy ha el akarom venni a kajáját, elvehetem. Ennek oka az, hogy több kisgyerek is van a családban, aki nagy valószínűséggel nem fogja megérteni, hogy nem mehet oda a kutyához, amikor az eszik.
Én elvehetem tőle a kaját, mert én adtam oda neki. Tulajdonképpen olyan, mintha kölcsön adtam volna használatra. Ha felveszem, és esetleg elviszem valahova, ha szépen lenyugszik, és nem acsarkodik, morog, akkor visszakapja. De én attól még elvehetem újra.
De ez olyan, mint a séta. Hagyod, hogy ő húzzon? Nem. Na akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!