Hogy lehet az, hogy Cesarnak az összes kutya egyből a lábánál sétál?
Az úgy lehetséges, hogy a 19. század vége óta létezik egy olyan csodálatos dolog, hogy filmezés. Az benne a nagyszerű, hogy kiválaszthatod, hogy milyen dolgokat szeretnél felvenni és milyet nem. Nyilván azt nem vették fel, mikor egyet-kettőt beleránt a kutyába (ami igenis szükséges lehet), csak az eredményt. Simple as that.
-kispalikee-
Nem akarom, hogy lássák a válaszaimat a szex témakörben, és megtudják, hogy szeretem a kakiszexet:$:D
Viccen kívül amúgy elegem lett, hogy mindig lepontoztak, csak mert én írom azt, amit.
-kispalikee-
Köszi, ez jól esik:)
-kispalikee-
Egyrészt a lábnál követés nem egy teljesen idegen dolog a kutya természetétől, a pitem például magától elég sokat csinálja, pedig nem tanítottam rá (nem is tudja parancsra :D), magától így áll be, amikor nem mehet elém. Az oldalt váltogatja, de ennyi, jön mellettem, pedig sosem kértem tőle.
Másrészt meg ha az ember párszor rutinosan jól rántja meg azt a pórázt, akkor a kutyának sokkal hamarabb leesik a lényeg, mintha egy első kutyás kezdene el szerencsétlenkedni a lábnál követéssel.
Harmadrészt meg hát igen, a modern technika csodái :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!