Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A huskym-nak mi a baja?

A huskym-nak mi a baja?

Figyelt kérdés
A huskym elég sokszor remeg még kölyök korban van és első napja nálunk evett ivott kakált csinált mindent.! de félek vlaami baja van itt aggódok holnap kapja az első oltását létszi ne szidjatok hanem segítsetek így is eleget sírok szegényke miatt

2013. nov. 6. 17:29
1 2 3 4 5
 1/42 sippara ***** válasza:
72%
Az a baja, hogy a gazdája annyira sem nézett utána, amennyire egy olcsó MP3nak utánanézne, elhozta NÉGY HETESEN, amikor szinte még szilárdat sem ehetne, mindezt úgy, hogy amúgy sincs pénzesem oltatni, sem eltartani.
2013. nov. 6. 17:31
 2/42 anonim ***** válasza:
94%

Szia!

Az a baja, hogy hiányoznak neki a testvérei, hiányzik neki az anyukája. Nemrég is feltettél egy kérdést, amiben elmondtad, hogy a kiskutyád 4 hetes, ami azért lássuk be, elég fiatal. Idegen neki a környezet, hirtelen hozták el onnan. Mielőtt elhoztad, látogattad a kutyust, vagy csak úgy hirtelen hoztad el? Mert hogyha az utóbbi, akkor olyan, mintha baba korodban jött volna egy idegen, amikor még szoptál, és elvitt volna a szüleidtől, hogy nála lakj. Ez nem lett volna kellemes, igaz?

2013. nov. 6. 17:33
 3/42 anonim ***** válasza:
57%

Én azt ajánlom, hogy próbálj neki kedveskedni, alakíts ki neki egy helyet, ahol nem zavarhatja semmi. Hoztál el valami rongyot a tenyésztőtől? (bár ezesetben biztos, hogy szaporítóról van szó...) Szóval hoztál el valamit? Mert azt mellé tehetnéd...

3# voltam.

2013. nov. 6. 17:35
 4/42 sippara ***** válasza:
78%
Az előbb még arról volt szó - te magad írtad -, hogy péntekig oltatni sincs pénzed. Elmondtuk az előző kérdésednél is, hogy a kutya sem mentálisan, sem fizikálisan a büdös életben nem lesz egészséges. SOHA. Csak azt az egy kérdést válaszold meg, hallottál-e már az internetről, a google-ről, szóval konkrét lustaságból teszed tönkre egy állat érdekét, vagy szimplán ennyire hülye vagy?
2013. nov. 6. 17:35
 5/42 A kérdező kommentje:
sajnálom én nézelődtem és kérdőre is vontam a gazdiját hogy elhozhatom még ilyen korban? azt mondta persze meg hogy csak 7 heteskent oltsam be semmi baja nem lesz addig.!! ÉS KÖSZÖNÖM MEGÉRTŐ ÉS TÜRELMES VÁLASZOD ,HOGY NEM EGYBŐL LEKIABÁLTÁL ,HOGY BÜDÖS TAHÓ
2013. nov. 6. 17:36
 6/42 anonim ***** válasza:
84%
Jaja, legyünk türelmesek a kérdezővel, mert az 100% hogy havonta itt fog majd vaktában távgyógyítást kérni arra a szerencsétlen kutyára, akinek sajnos az lett a sorsa, hogy egy felelőtlen tini elhanyagolja, akarátán kívül ugyan, de halálra kínozza. :(
2013. nov. 6. 17:41
 7/42 sippara ***** válasza:
80%

Nézelődtél? HOL? Most beírtam a google-be, hogy "kölyök kutya" (SEMMI mást),és már a MÁSODIK találatban le van írva, hogy NYOLC HETES KOR ELŐTT, OLTÁSI KÖNYV, CHIP, KÉT OLTÁS, FÉREGHAJTÁSOK nélkül NEM hozunk el kölyköt.

Csak próbáld meg felfogni, hogy az a szerencsétlen kis állat most - többek közt - miattad fog meghalni.

2013. nov. 6. 17:42
 8/42 A kérdező kommentje:
szerintem nem hiszem hogy örök baja lehet apa aztmondta vigyük holnap beoltani és védjük meg alakítsunk nekii mindent ki mindig kedveskedjünk próbáljunk figyelni rá!! EZLESZ
2013. nov. 6. 17:42
 9/42 anonim ***** válasza:
20%

Még túl pici. Ilyenkor még az anyukája és a testvérei mellett a helye.

Elméletileg nincs baja.

Foglalkozz vele nagyon-nagyon sokat.

Oltásokat akkor amikor kell. Ha nem muszáj ne vidd más kutyák közé.

Ez persze akkor a legjobb, ha kertes házban laktok.

Ne akadj ki ha valaki bunkó módon válaszol.

Ez egy ilyen oldal.

Sajnos én is volt hogy kaptam már olyat amit leírni nem mernék.

Sok sikert a picihez! :))))))))))))))

2013. nov. 6. 17:44
 10/42 anonim ***** válasza:
31%

Sippara, neked ez a hobbid?

A kérdező nyilvánvalóan fiatal, nincs szüksége a te kioktató, lekezelő stílusodra(ahogy írta is)!!! Te talán még sosem követtél el hibát?

Segítségért fordult hozzánk, nem azért, hogy még kétségbe esettebbé tegyék.

Fogd vissza magad!

2013. nov. 6. 17:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!