A huskym-nak mi a baja?
Szia!
Az a baja, hogy hiányoznak neki a testvérei, hiányzik neki az anyukája. Nemrég is feltettél egy kérdést, amiben elmondtad, hogy a kiskutyád 4 hetes, ami azért lássuk be, elég fiatal. Idegen neki a környezet, hirtelen hozták el onnan. Mielőtt elhoztad, látogattad a kutyust, vagy csak úgy hirtelen hoztad el? Mert hogyha az utóbbi, akkor olyan, mintha baba korodban jött volna egy idegen, amikor még szoptál, és elvitt volna a szüleidtől, hogy nála lakj. Ez nem lett volna kellemes, igaz?
Én azt ajánlom, hogy próbálj neki kedveskedni, alakíts ki neki egy helyet, ahol nem zavarhatja semmi. Hoztál el valami rongyot a tenyésztőtől? (bár ezesetben biztos, hogy szaporítóról van szó...) Szóval hoztál el valamit? Mert azt mellé tehetnéd...
3# voltam.
Nézelődtél? HOL? Most beírtam a google-be, hogy "kölyök kutya" (SEMMI mást),és már a MÁSODIK találatban le van írva, hogy NYOLC HETES KOR ELŐTT, OLTÁSI KÖNYV, CHIP, KÉT OLTÁS, FÉREGHAJTÁSOK nélkül NEM hozunk el kölyköt.
Csak próbáld meg felfogni, hogy az a szerencsétlen kis állat most - többek közt - miattad fog meghalni.
Még túl pici. Ilyenkor még az anyukája és a testvérei mellett a helye.
Elméletileg nincs baja.
Foglalkozz vele nagyon-nagyon sokat.
Oltásokat akkor amikor kell. Ha nem muszáj ne vidd más kutyák közé.
Ez persze akkor a legjobb, ha kertes házban laktok.
Ne akadj ki ha valaki bunkó módon válaszol.
Ez egy ilyen oldal.
Sajnos én is volt hogy kaptam már olyat amit leírni nem mernék.
Sok sikert a picihez! :))))))))))))))
Sippara, neked ez a hobbid?
A kérdező nyilvánvalóan fiatal, nincs szüksége a te kioktató, lekezelő stílusodra(ahogy írta is)!!! Te talán még sosem követtél el hibát?
Segítségért fordult hozzánk, nem azért, hogy még kétségbe esettebbé tegyék.
Fogd vissza magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!