A huskym szőlőt eszik. Lehet valami baja?
Jajj, dehogy :D. Bocsi, csak nagyon vicces volt a kérdés. Az én vizsláim is ették a szőlőt, mert nekünk már vannak szőlőtőkéink nagyon régóta, és soha semmi bajuk sem lett. A többi kutyánknak sem.
De hogy a huskykra milyen hatással van, azt nem tudom :S. Szerintem keress valami kérdezz-felel az állatorvos - dolgot a neten.
Megint az utolsó vagyok. Komolyan, ha nem a husky-nak van ilyen problémája, akkor full hülyeség a kérdés!!! Nem mondom, hogy nem árthat meg neki nagy mennyiségben, de kicsiben nem :S. Mennyi szőlőtök van? Sok? Akkor el kell keríteni a szőlőt szerintem. De a hosszú sor szőlőtőkékhez általában nem férhetnek hozzá a kutyák. A másik meg az, hogy szerintem a kutya tudja, hogy mennyit egyen.
Azt javaslom, hogy várjátok meg, mit tesz a kutya. Ha sokat is enne, sem pusztulna bele. Kétlem egyébként, hogy ilyen hülye lenne, de ha ez megtörténne, kerítsétek el.
Nekünk sem kevés szőlőnk van, viszonylag, de nem több sor. Ha egy-két sor van, és nem valami husky-dolog ez, akkor szerintem nem érdemes foglalkozni vele. Meg sztem várjátok meg, hogy mit hoz ez az év, ha rosszul lesz, kerítsétek el.
tegnap 23:48
Ugyanez a kérdés jutott nekem is eszembe:((
Bár a mazsolának jóval magasabb a cukor tartalma, mint a szőlőnek, de ezek után én sem kockáztatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!