Husky kiskutya help?
Jézus, 4 hetesen még szopnia kellene :O 6 hetesen választják el őket az anyjuktól és akkortól esznek teljesen egyedül a plusz 2 hét már "csak" szocializációs időszak és 8 hetesen lehet őket elhozni...
Ez hatalmas trauma lehetett szerencsétlen kölyöknek, azonnal el kell kezdeni az oltási programját.
Próbáld meg az áztatott kölyök tápot (valami jó minőségűt)
Az ilyen embert akitől hoztátok le kellene lőni... ti pedig gondolkozhatattok volna mielőtt megveszitek...
Szegény kutyus.4 hetesen még szopnia kéne.Egy kutya 7-8 hetes kora körül lehet elhozni kb.
Amúgy a kérdésedre válaszolva én is az áztatott kölyök tápot javaslom.
és olvasni luxus? már megbocsáss de ez nem mentség. Hogy vettél kutyát ha ennyinek nem néztél utána?
Alap az, hogy kiskutyát csak tenyésztőtől, törzskönyvel, chipel 2 oltással 8 hetesen hozunk el... A legrosszabb szaporító aki 4 hetesen odaadja, örülj ha nem kell 100 ezreket ráköltened majd ha mondjuk cataractában megvakul vagy dp-s lesz...
Elviekben 6 hetes koráig az anyatejjel együtt kapja az immun védelmet, mivel ez nincs azonnal be kell oltani mert parvót simán ruhán/cipőtalpon beviszed a kertbe/lakásba és ez egy HALÁLOS betegség!
1 hónap= 4 hét... Normálisan 3-4 hetesen KEZDENEK el szilárdat enni a kicsik az anyatej mellett...
Én visszavinném a helyedben, semmit nem tudsz a kutyákról, a legfontosabb szocializációs időszak kimarad a kölyök életéből (amikor megtanulja értelmezni a többi kutya viselkedését stb) egy ilyen kutyát ennyi tudással te nem lennél képes felnevelni hacsak nem szeded össze magad de nagyon és nem kezdesz el komolyan utána menni a témának (könyvek, cikkek, ismeretterjesztő filmek esetleg kutya óvoda és kutya iskola)
Én már ma beoltatnám de ha nagyon nem tudod megoldani akkor talán péntek még belefér... amíg a 2. oltása nincs meg de inkább a 3. addig teljes karantén, váltócipő kézmosás, ruha váltás mielőtt hozzányúlsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!