Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Husky kiskutya help?

Husky kiskutya help?

Figyelt kérdés
Sziasztok ma vettem egy 4hetes kan fajtiszta huskyt vettem neki kaját mindent . De nem nagyon eszik csak néha néha(olyat adok neki amivel az előző gazdája is etette.) tejet is alig iszik remeg szegény nem tudom mit tegyek?? szeretném ha jobban érezné magát. mennyi idő míg megszereti a gazdáját.! és mondták hogy 4hetesen nem kellet volna elhozzam.!! nem tudom mi tévő legyek segítsetek

2013. nov. 6. 15:58
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
ohh köszönöm mindent elolvasoktudsz valamit cikket ajánlani?? összeszedem magam kézmossás minden. NAGYON KÖSZÖNÖM HÁLÁS VAGYOK!!
2013. nov. 6. 16:56
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
az a legjobb, hogy úgy vetted magadhoz, hogy még beoltatni sincs pénzed.
2013. nov. 6. 17:02
 13/20 sippara ***** válasza:
77%
Keress neki egy tapasztalt, normális, jó gazdát, te pedig ásd el magad. B.a.szki nem hiszem el,hogy ilyen emberek egyáltalán LÉTEZNEK. Az, akitől vetted simán undorító, te meg még hülye is vagy mellé... Iszonyat.
2013. nov. 6. 17:07
 14/20 Akiteki ***** válasza:
100%
Sürgősen vidd vissza, ahonnan elhoztad. Még az anyja mellett a helye. Ha megtartod, lesz egy idegbeteg, normális viselkedésre képtelen kutyád, aki majd megint a fajtamentésnek szakad a nyakába.
2013. nov. 6. 17:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

És még csak hab a tortán,hogy fajtisztának vetted,ami igaz is,mert a FAJ a KUTYA és a FAJTA lenne a husky.De még nem is fajTAtiszta a kutyád,mert egy fajtatiszta kutyát nincs az az élő ember,aki odaad neked 4 hetesen.

Még az anyja mellett lenne a helye....Visszavinni azért nem lenne jó ötlet,mert az a vadbarom kretén,akitől vetted,eladná másnak 2 nappal később,vagy egyszerűen agyonütné.

Tehát én a helyedben megkeresném a szánhúzó fajtamentőket és konzultálnék velük,hátha átvállalják a kölyköt.Mivel beoltani sincs pénzed (akkor minek is vetted meg?) így könnyen lehet,hogy MÁR BETEG a kutya és 4 hetesen kb. 99%,hogy bele is hal.Mivel beoltani sincs pénzed,ha beteg,akkor kezeltetni se lesz miből.

Beszélj a fajtamentőkkel,google-ba vagy a facebook-on biztos megtalálod őket és add át nekik a kölyköt,annak érdekében,hogy legalább életben maradjon.

És ha valaha kutyát akarsz legközelebb,ráadásul fajtatisztát,akkor előtte OLVASS UTÁNA HOGY MIRŐL SZÓL EGY KUTYA,és egy fajtatiszta kutya 100 EZERNÉL kezdődik,és 8 hetes kora után hozhatod el,valamint törzskönyvet és egészségügyi garanciát kapsz rá,hogy nincs betegsége!

De ezek előtt rengeteget olvasssssssss....hogy mit kell csinálni egy kutyával,hogyan kell nevelni,milyen helyekről veszünk egyáltalán kutyát...milyen betegségek léteznek,is mik a kötelező oltások...Ameddig ezekkel nem vagy tisztában,ne tartsál kutyát,mert nagy eséllyel elpusztul az összes.

2013. nov. 6. 17:34
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ja és tehéntejet ne adj neki,mert attól csak szét fogja fosni magát és lehet hogy még több baja is lesz.Amíg nem lépsz kapcsolatba valami hozzáértő személlyel,kizárólag kecsketejet adhatsz neki,esetleg a tápot beáztatva megpróbálhatod megetetni vele,de nagyon kétlem,hogy szerencsétlen kis drága enni fog ilyen stressz után...

Mintha egy 1 éves gyereket küldenél katonai táborba,aki még menni se tud....

2013. nov. 6. 17:41
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom elhinni, hogy ez igaz.

Annyira senki sem lehet nyomorék, hogy 4 hetesen túladjon egy kölykön. Az még alig tud járni. Szerintem elírták/elnézték a születési dátumát.

Viszont mindez nem mentesíti a kérdezőt a kutyával szembeni felelőssége alól.

2013. nov. 6. 18:23
 18/20 Gyöngy9400 ***** válasza:
100%
Bizony, Te is felelős vagy, hogy elhoztál egy ennyi idős kutyát, de az állatvédelmi törvény értelmében az ilyen SZAPORÍTÓT, aki 4 hetes kutyán ad túl, simán fel kellene jelenteni. Gondolom, másnak is odaadja 8 hetes kor előtt... Ha már fajtatiszta kutyát akarsz, miért nem egy hivatalos tenyésztőtől veszel? Ő nem adná oda idő előtt.
2013. nov. 6. 18:46
 19/20 Gyöngy9400 ***** válasza:
100%
Ja, és ne írd le még egyszer, hogy volt GAZDÁJA... Egy gazda nem ilyen. Ez egy pénzéhes, az életet nem tisztelő barom....
2013. nov. 6. 18:49
 20/20 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem mennyiért vetted? Mutatsz róla fényképet? Érdekel hogy néz ki. Nyugalom és drukkolok!
2013. nov. 6. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!