Mi a véleményetek erről a Cesar Millan videóról? Mi történt valójában?
Lehet,volt már a kérdések közt,bár végig néztem párat és nem találtam. Nem igazán értem a kutya reakcióját,ezért kérem a véleményeteket,hátha ti el tudjátok nekem mondani,mi is történt.
https://www.youtube.com/watch?v=nJyPPbZxyXw&feature=youtube_..
a videó végig kommentálja és kimerevíti azokat a részeket amik érdekelnek téged :D
Amúgy a kutya qrvára nem volt nyugodt amikor cesar már azt hitte hogy az.. Volt ornyalás a farka merev és el is fordult tőle, de úgy hogy közbe folyton cesart nézte. A végén meg a harapás előtt roszkor nyúlt hozzá mert pont akkor fordította vissza a kutya a fejét.
Lényegében a főprobléma hogy a kutya szinészkedésből feküdt le csak. és ezt cesar rosszul értelmezte és nem vette észre a pici jeleket mert akkor nem nézett oda hanem éppen a gazdáknak okoskodott.
Pár gondolat a videóhoz.
Szerintem ez az egyik legidétlenebb videója, és mégcsak azt sem mondhatnám, hogy nem érdemelte volna meg amit kapott.
A kutyáknál az egyik legerősebb ösztön, az evés. (ez szolgálja az életbenmaradásukat) Szerintem, nem vette komolyan a kutyát, túl biztos volt magában --kb ki ha én nem, olyan profi vagyok- ezért felületesen kezelte a helyzetet, ezért harapták meg.
Másik: nem értem, miért kell a kutyát cs*szegetni amikor eszik. Ha enni adok a kutyámnak, szépen leteszem elé a tálat, ő megvárja míg elétolom... Onnantól az övé, és kész.
Így pl azt nem értem, hogy ezt a "csávót" miért zavarja konkrétan, hogy a kerti kutyája igényt tart rá, hogy zavartalanul és nyugodtan megehesse a porcióját.
Szerintem, ha nem arcoskodott volna fölötte folyton, és nem cukkolta volna, fel sem merült volna az egész probléma.
Az, hogy mi a fenéért zaklatja az állatokat az ember?!
Értem én, hogy pszihológia, meg lélektan, meg stb, meg az állatok vizsgálása, és ez idáig rendben is van, de miért így? A kutya egy ösztönlény. Megzakkan az ilyen fasságoktól. Az ember cseszegesse csak a saját fajtáját! Abban úgy is annyira jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!