Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások, végre valaki a...

Kutyások, végre valaki a politikában minket is képvisel, mit gondoltok?

2014. febr. 26. 23:28
1 2 3 4
 31/34 zsuzsabazsa ***** válasza:
Megtehették volna 2012-2013ban is. Bár elképzelhető, hogy megtették, de nincs hír róla.
2014. febr. 27. 19:25
 32/34 anonim válasza:
0%
Ivartalanítás? Csak tenyésztő? Nemár! Nincs jobb a keverék kutyánal :( Sosem akartam fajtisztát...
2014. febr. 27. 20:29
 33/34 A kérdező kommentje:

Annak is van igazsága aki a kampányt látja benne, mert valóban kampányról van szó.

De ha belegondoltok a többi párt még ennyit sem csinál, csak egymással riogatnak, ahogy a plakátjaik is mutatják.

Ők az egyetlenek akik magukat mutatják.

Nem beszéltünk össze Reddel, de Vonáék már előtte is foglalkoztak evvel a témával, mint magán ember is.

Tegyük hozzá a Jobbikot kisemberek alkotják ellenben az összes többivel.

Én ide azért raktam ki őket, mert unom már hogy a tájékozatlanok azt hiszik Jobbik=náci, antiszemét, blabla pedig nem.

És lássák minél többen hogy ez nem így van.

Azért csinálja ezt az ország járást is hogy ne az ATVből ismerjék őket az emberek.

2014. febr. 27. 22:10
 34/34 anonim ***** válasza:

Erre - is - szoktam mondani, hogy hiszem, majd ha személyesen tapasztalom.

Addig sajnos üres ígéretek ezek is mint más egyéb.

2014. febr. 28. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!