A véleményem, hogy pár hülyével megpróbálja ez a majom megetetni, hogy ő mekkora állatvédő, mert látja a kiaknázatlan lehetőséget. Páran sajnos be is veszik. Nekem továbbra is ugyanaz a véleményem a Jobbikról. Hazug senkik, akik még a saját nézeteiket is tagadják. Ja, és vitába nem fogok bonyolódni, mert semmi értelme.
2014. febr. 27. 10:20
22/34 anonim válasza:
"Ha már így elkanyarodtunk, szerintem nem kéne ennyire szigorúra venni, nem vagyunk mi románok."
Nem vagy te kicsit előítéletes? Miből gondolod, hogy csak tőlünk nyugatabbra vannak követendő példák?
Azért is érdemes egy kutyát ivartalanítani, hogy pl. a petefészekrák- szukáknál- ki legyen iktatva. Azért, hogy ne lehessen magyarázkodni, ha mégis megesik a baj a szomszéd kutyulival, ne spermázza össze a lábad a kan, ne vérezze össze a szőnyeget a szuka, ne legyen esélye, hogy 5 kutya rohangál a kertedben végighágva a kedvencedet. Abban persze van igazság, hogy néha nagyon jó keverék kutyusok születnek, melyek rendkívül intelligensek és hasznosak, vagy csak jópofák. Ezeket is lehet szaporítani, de csak annak aki ezt felelősséggel teszi és nem utolsó sorban adót is fizet utána.
2014. febr. 27. 10:21
23/34 anonim válasza:
Szeretem az állatokat, különösen a kutyákat és bizony én tettem föl a napokban Állatvédelem Magyaroszágon kérdést is.... de én nem vagyok antiszemita akkor mivan?:)
2014. febr. 27. 12:45
24/34 anonim válasza:
Láttam politikust nagy kutyásként, a magyar fajták hős védelmezőjeként bemutatkozni újságban. Aztán megtudtam, hogy tényleg van ugyan egy mudi kanja, akivel kiállításozik megfedeztet, de a kutya köztudottan epilepszia hordozó. Mellette ismerősöm szerint a kedves gazdi azzal dicsekszik, hogy a kutya leszedi a biciklist a kerékpárjáról séta közben. Azóta nekem nem lehet beadni az ilyesmit.
2014. febr. 27. 12:59
25/34 zsuzsabazsa válasza:
Megnéztem én is az interjút. Mondta ő-hallgattam én.
Fényezi magát. Akkor fogom elhinni ha majd rendszeresen látom és hallom, hogy a menhelyi kutyákon valóban segít, és nem csak a kampány időszaka alatt, hanem későbbiekben is.
2014. febr. 27. 13:36
26/34 anonim válasza:
Nem olvasom el a válaszokat, bocsi. Erről csak annyit, h sz@rt is ganalyoztak, illetve Egyed Zsolt adott neknk full ingyen chipolvasót (nem most, szóval nem kanpányfogás, full magánemberként, és nem a párt színeiben adta). A felesége is lelkes állatvédő, évek óta segítenek a helyi menhelynek, és mostmár neknk is. Szóval ez náluk nem kapmány, hanem tök általános dolog.
2014. febr. 27. 15:17
27/34 anonim válasza:
Megértelek Little Red, ha borsodban élnék lehet, hogy én is az antiszemitákra szavaznék...
2014. febr. 27. 16:35
28/34 anonim válasza:
Ki mondta, hogy megyek szavazni? Pártfüggetlen vagyok, emrt egyik sem tudja (vagy ígéri) azt megadni, amit én egy ideális országvezetésben látnék. Csak gáz belemagyarázni a politikát. Vona mindig is kiállt az állatvédelemért (korábban kezdte, mint a politikai páylafutását), Egyed Zsolt pedig mint mondtam, évek óta segít, legtöbbször névtelenül. Tőlünk is névtelenséget kér a legtöbb esetben. Akkor milyen kampányfogásról beszélünk?
2014. febr. 27. 16:48
29/34 zsuzsabazsa válasza:
Mivel ilyen videót nem láttunk korábban a Vonától "nem is tudom miért nem?" így magától értetődik,hogy miért a kampány időszakában adják le.
2014. febr. 27. 18:18
30/34 anonim válasza:
Akkor nem is tudom, hogy miért szólaltak fel már 2011-ben a parlamentben az állatvédelem miatt...Biztos az is kampányfogás volt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!