Mit gondoltok erről a hirdetésről?
beszéltem már a gazdival, oltva, féregtelenítve vannak 3 hónaposak lesznek 25E forintért! Szerintetek?
Az "oltva, féregtelenítve" hány oltást és féregtelenítést takar? Mert nem mindegy. Ha már 3 hónaposak, chip miért nincs bennük?
Én biztos nem hoznék el így kutyát.
2 oltás(féregtelenítést em tudom pontosan:/)
Hát gondolom azt majd a jövendőbeli gazdinak kell..
Egész helyesek a kölykök és legalább a 8 hetes szabályt betartja. A 25 ezerbe remélem benne van a chip is.
Egyébként meg neked kell tisztáznod magadban, hogy a vásárlásoddal támogatod e szaporítókat vagy sem. Erről nem dönthetünk helyetted.
Ha a véleményemre vagy kíváncsi, én nem hoznám el.
semmiképpen nem hoznám el.. először is csak részben emlékeztet cavi-ra másodszor igen beteges fajta mindenképpen érdemes jóhelyről szűrt szülőktől hozzni..
Ezt a 25et elrakod amit rá szánnál, egy évig spórolsz és félre teszed azt a pénzt is pluszba amit a kajájára költenél és 1-1,5 év múlva veszel egy kennelből egy egészséges darabot aki úgy is fog kinézni ahogy egy cavinak kell..
A chipezés nem a te a feladatod...
Ezt épp most válaszoltam az egyik kérdésre. Remélem, hogy neked is hasznodra lesz. A francia bulldogot nyugodtan helyettesítsd be cavalier king charles spánielre...
Chip nincs benne, oltás 1 db. Akkor már lehet írni, hogy oltva vannak. Kaja az otthoni maradék. Méghogy nem nyer rajta.
Kedves Kérdező: Ilyen kutyát bármikor szerzel menhelyen ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!