Mit gondoltok erről a hirdetésről?
Figyelt kérdés
A kennelnek nemtalálom a weboldalát.. Ez jelenthet valamit? Http://www.expressz.hu/allat_noveny/kutya/hirdetes-23005860/2010. okt. 21. 20:06
2/11 anonim válasza:
Oda van írva a kennelnév, keress rá a neten. És jó lenne ha minden tenyésztő ilyen korrekt lenne. Ez egy tökéletes kennel.
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
Bár igaz,hogy a link tavalyi és azóta jobban vigyázott ezekre ez eü-s dolgokra...
5/11 anonim válasza:
úhhh.... ez a szegény kutyus :( Ezek után én nem vennék innen. Mindenki követ el hibákat de ez? Itt válogathatsz azoktól akiknek van weboldaluk, és tényleg tenyésztők: [link]
6/11 anonim válasza:
ahol a törzskönyv opció, ott valami nem kóser.
7/11 anonim válasza:
Jók ezek a kutyák,Te!Teljessen korektnak tűnik,nem értem mit kell itt hüledezni?
8/11 anonim válasza:
"Elvihetők törzskönyvvel, vagy anélkül is."
Ennél több nem kell, a továbbiakban szót sem érdemel és el kell felejteni ezt a szaporítót!
9/11 anonim válasza:
Megjegyzendő: szívbetegség bármilyen neves, szűrt stb. minőségi alomban előfordulhat. Viszont amit írt a szerencsétlen gazdi, h ennek ilyen jelei voltak azt egy Tenyészőnek észre kellett volna vennie...
Ami gyanúsabb h a tk. csak opció. Egy Tenyésztőnél ez nem lehet opció.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Nekem is gyanús volt, hogy nem stimmel valami... Tovább keresgélek és remélem találok igazán jó és megbízható kennelt ahol egészséges, szép és teljesen korrekt szerződéssel vihető el a kutyus. :)
2010. okt. 22. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!