Inkább hoznék a menhelyről ingyen.
Ivartalaníthatta volna a szukát vemhesen is, keverékért pénzt kérni (mégha befogadott kutya is az anyjuk) pofátlanság.
A menhelyi sincs "ingyen" (Látszik még nem voltál menhelyen)ott is ki kell fizetni az oltások árát.
a 10.000 Ft korrekt 3 oltással.
Ami hiányzik az a chip, január óta nem válthat kutya gazdát chipp nélkül, de sajnos sokan még nem tudják.
15:37-nek
Hát, igen .. tényleg nem voltam még menhelyen .. max. heti 2x.
Nálunk "ingyen" van a kutya. 3000 Ft-ot kell a veszettség-elleniért fizetni.
3.
"A kutyusokat oltással ,egészségügyi könyvvel ,féregtelenítve és kezdő csomaggal (Acana táp,takaró,nyakörv,játék ,2db tál) adjuk át."
15:34 Pofátlanság keverékért pénzt kérni? Hozz el ingyen egy szaporítótól, és azt hiszem 10.000-nél jóval többe fog kerülni az orvosi ellátásuk. Szerintem ez így korrekt, még úgyis ha a kezdő csomagot nem adnák. Máshol láttam, hogy többet kértek keverékért, és se oltva se féreg hajtva se voltak a kutyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!