Kutyások, végre valaki a politikában minket is képvisel, mit gondoltok?
Azt, hogy Vona simán lefotózkodott nagy boldogan egy alom baromi ronda szaporított vizslakölyökkel, hogy ő milyen jó arc... :) Kampányfogás, semmi több.
Nem foglalkozom amúgy a politikával, azt az egy posztot is csak a kutyák miatt néztem meg (ezt a videót meg épp csak megnyitottam, hogy lássam, miről van szó), de úgy vélem, hogy az utóbbi években (mindkét legutóbbi kormány alatt) elég értelmes döntéseket hoztak állatvédelem meg miegymás terén. Van persze néhány, amiből hisztéria lett, de ettől még nem lett rosszabb kutyásnak lenni.
Kampány valóban, de ő megmondta hogy ezt a témát a szívén viseli. Na most a nagy "zöldek" azon kívül hogy a nevükben azok, miért nem tudtak egy hasonlót összedobni?
Azokat soha nem látni sehol sem terepen, csak a bársonyszékben.
Vona legalább ki ment, és megmutatta a népnek hogy ezek vagyunk mi, nem az amit a média rájuk fröcsög.
És amilyenek ők, meg is teszik amit ígérnek.
Nézd, ha kampányolni akarsz, nagyon gyorsan töröltetve lesz a kérdésed.
Én dolgoztam menhelyen, láttam nagy neveket kijönni fotózkodni meg mosolyogni a kamerába, de előtte azért megkérdezték, hogy "de muszáj meg is fogni a kutyát?". Azóta nem hiszek az ilyesmikben :)
Na milyen ilyen dolgok vannak?:)
Ha már így elkanyarodtunk, szerintem nem kéne ennyire szigorúra venni, nem vagyunk mi románok.
Én akkor kötelezném az ivartalanítást ha a kutya bizonyíthatóan agresszív és veszélyes, valamint ha szaporítva van. Ha egy jól nevelt kutyára nincs panasz a környezetében, akkor azt miért kéne bántani?
Az altatással sem értek egyet.
Viszont keményen ráélnék a szaporítók meg az állatkínzók felelősségre vonására.
Induljak a választáson ilyen programmal? :D
szerintem a kötelező ivartalanitás igen is jó ötlet. Aki későbbi tenyésztésre akarja meg irasson szerződést a tenyésztőjével és akkor ne kelljen ivartalanitani,
persze ahogy a chipezésnél itt is lenne egy türelmi idő, és moondjuk az első évben 50% kedvezményt kellene adnia az orvosnak az 1 évnél idősebb kutyákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!