Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyások, végre valaki a...

Kutyások, végre valaki a politikában minket is képvisel, mit gondoltok?

2014. febr. 26. 23:28
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy nagyon látszik, hogy a csávó életében nem nyúlt még szánt szándékkal kutyához :D (Igen, végül csak megnéztem a videót, bár nem végig.) Ahogy nyúkál a kutyához, de úgy, hogy a fogait mindenképpen elkerülje... Na ott látszik, hogy nem természetes késztetésből került oda. Meg miért pont választások előtt, ugye, eddig is lett volna éppen idejük, sőt, sokkal több is, mint most. Szóval hagyjuk a süketelést, tényleg :)
2014. febr. 27. 00:52
 12/34 anonim ***** válasza:
68%
Kutyákkal és gyerekekkel... Most már nem is tűnik lelketlen nácinak. Ha legközelebb burkoltan lezsidóz valakit, majd erre gondolok, és megbocsátok neki. :D
2014. febr. 27. 01:01
 13/34 anonim ***** válasza:
61%
Látszik h te az a típusú választó vagy aki mindent megeszik amit elétesznek. Nem tudsz a dolgok mögé nézni se pro, se kontra. Ezt hívják parasztvakításnak... az értelmesebbje egy ilyentől nem esik hasra.
2014. febr. 27. 01:17
 14/34 anonim ***** válasza:
72%

Neeee... az "ezerarcú" Vona Gábor.

Ez a forma mindig olyan alakot vesz fel, amilyen a célközönsége. Az iskolám előtt újságot szórtak, aminek a címlapján gitárral a kezében pózolt, minket gondolta így lehet megfűzni. Múltkor a facebookján "véletlen" megtalált egy cicát, és megkereste a gazdáját, persze lőtt mellé pár cuki-muki "emberközeli" fotót. Most az állatbarátokat meg ezzel fűzi. De egy idősotthon előtt biztos, hogy olyan újságot szórna, amin a nagyijával briddzsel. Szóval... Ha engem kérdezel, ez egy nagyon átlátszó kampányfogás. Olvasd el az alapelveiket, és hasonlítsd össze ezekkel a "cukikörökkel", kicsit nem fog összeállni a kép.

2014. febr. 27. 01:19
 15/34 anonim ***** válasza:
75%
Én nagyon szeretem, sőt imádom a kutyákat és állatokat, de nálam pont ellenkező hatást vált ki, ha valaki erre alapoz!
2014. febr. 27. 01:29
 16/34 anonim ***** válasza:
62%
Az előző válaszomat úgy írtam, hogy nem néztem meg a videót. Rászántam magam. Ordít róla, hogy az Úr ott lát először kutyát közelről. Mindnen mozdulata ezt tükrözi.
2014. febr. 27. 01:31
 17/34 anonim ***** válasza:
50%
Szánalmas propaganda film.
2014. febr. 27. 01:36
 18/34 anonim ***** válasza:
1:04-nél a kutya abban a szűk "kennelben" ???? mit is ir elő az állatvédelmi törvény??????
2014. febr. 27. 07:03
 19/34 anonim ***** válasza:

akumi tessssvérem ,keblemre :)

éljen az ivartalanítás, kutyáknál,....,és a ...., meg persze a ...., :)

egy kicsivel tökéletesebb világban ,a kutyák nagy része ivartalanítva lenne , a sok-sok kóbor ,befogott gazdátlan és örökké menhelyeken sínylődő kutyára pedig inkább várjon egy altató injekció . szörnyű...igen.szomorú....igen, de ez megoldás lehetne, hiszen egyre több a kóbor kutya.

komolyabb felvilágosító kampány , tanítsák az iskolában az állatokkal szembeni viselkedést! legyen kötelező a leendő kutyásoknak egy rövid tanfolyam ,stb.

2014. febr. 27. 09:05
 20/34 Akiteki ***** válasza:
100%
Akkor valahogy nem volt ilyen lelkes kutyabarát, mikor a parlamentben szidta a tenyésztőket.
2014. febr. 27. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!