Yorki vagy Westie?
Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 18:13
42/69 anonim válasza:
westie..h néz ki egy yorkie?mint egy egér:DD
43/69 anonim válasza:
Utolso: szegyelld magad!!!!!!!!
44/69 anonim válasza:
nekem van egy westiem. :p
őt is patkánytenyésztés céljából tenyésztették ki mint a yorkit. a yorkit inkább malmokban használták és a westiet kinn a telepeken. egyiksem divatkutya!
bár mostanság a yorkit minden bohocnak beoltoztetik mikozben ő inkább patkányozna kinn az udvaron XD
mind a 2 terrier de a yorki kan általában makacs.
nemtom h ki hogy van vele én iknább a westie melett maradnék :)
45/69 anonim válasza:
westie!!
Én is szeretnék, de nincs rá lehetőségem:(
Egyébként a második kedvencem a yorki, de westie legyen!
46/69 anonim válasza:
A kérdező már döntött és egy westie-t vett:-)
47/69 A kérdező kommentje:
Igen,és szerintem nagyon jól döntöttem:) Gyorsan tanul,egészséges,gyönyörű kutyus:) Már több miint fél éves,8hetesen hoztam el:)
Imádni való:)
De köszönöm a válaszokat:)
2010. máj. 7. 14:34
48/69 anonim válasza:
:D igennh? az enyém is igen szeleburdi és macskákat emígy imdája :p wele alszik :) hogy hívják emígy ? az enyémet Gombóc-nak neveztem el :)
49/69 A kérdező kommentje:
ő is szereti a cicákat,barátkozóós:)
Dézi a neve:D
2010. máj. 7. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!