Westie Vs. Óriás Schnauzer?
Ti melyiket választanátok???
Melyik a jobb??
Családi házba, nagy udvarra...
Tudom, hogy kicsit furcsa hogy hogy egy óriás és egy törpe között kell választanom, de ez a kettő tetszik a legjobban...
Természetükről olvastam, mind a kettő nekem tetszik...de ti mégis melyiket választanátok??
Melyiknek jobb a természete?
Ja, és légyszi ne írjatok olyanokat, hogy egyik se, vagy van-e időd gondozni, van-e rá pénzed (etetés, nyírás, kölcségek)-> ilyenekkel ne gyertek. Köszi :)
Várom a !!!TAPASZTALT!!!! emberek válaszát.
Én inkább ajánlanék egy köztes megoldást: a közép schnauzert. Ugyanúgy néz ki, mint az óriás, csak annak kevésbé jó tulajdonságai nélkül (dominancia pl).
Amúgy mivel lassan megszületik a második gyerekünk, a kicsi mellé semmiképpen nem választanék kicsi kutyát, bár a westie elég stram kis dög. szóval én középsnacit vennék.
De ha mindenképpen e kettő között, akkor az óriás.
Az egyik egy öleb, a másik inkább munkakutya.
Ha egy bejárós kiskedvencet akarsz akkor westie, ha egy kerti kutyát akarsz, házőrzésre, komoly erőteljes megjelenéssel akkor schnauzer. Családi kutyának alapból mindkettő jó, gyerekszeretők, játékosak, aktívak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!