Westie Vs. Óriás Schnauzer?
Figyelt kérdés
Ti melyiket választanátok???
Melyik a jobb??
Családi házba, nagy udvarra...
Tudom, hogy kicsit furcsa hogy hogy egy óriás és egy törpe között kell választanom, de ez a kettő tetszik a legjobban...
Természetükről olvastam, mind a kettő nekem tetszik...de ti mégis melyiket választanátok??
Melyiknek jobb a természete?
Ja, és légyszi ne írjatok olyanokat, hogy egyik se, vagy van-e időd gondozni, van-e rá pénzed (etetés, nyírás, kölcségek)-> ilyenekkel ne gyertek. Köszi :)
Várom a !!!TAPASZTALT!!!! emberek válaszát.
2011. okt. 21. 14:13
11/12 anonim válasza:
Szia, nekünk westink van nagy kertben és imádom. Én ezt a fajtát ajánlom mert ezt ismerem, de a másik is biztos cuki.
12/12 anonim válasza:
Westie, de csak kinti-benti tartásra. Csak és kizárólag kertbe nem való, sem a westie, sem a snaci.
Egyébként meg, mindegy melyiket választod, mindegyiket sétáltatni, nevelni kell, napi 2-3 órát foglalkozni kell velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!