Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csak én vagyok a sírás határán...

Csak én vagyok a sírás határán a sok szilveszterkor elvesző kutya miatt? Mindenki más csak robbantgat?

Figyelt kérdés
nem értem.. ma már két elrohant kutyust találtam.. az emberek meg csak petárdáznak megállás nélkül, mikor tudják hogy ez csak árt mindenkinek és még tilos is.. hogy lehet mindenki ilyen érzékeny? vagy én vagyok az abnormális hogy ennyire szomorú vagyok a szegény kutyák miatt? nekem a szilveszter nem öröm, szenvedés..

2013. dec. 31. 23:22
1 2 3 4 5 6
 51/56 vyrob ***** válasza:
ez is jogos elöttem szoló :) tényleg igazad van .hu mi lenne ott akkor :)
2014. jan. 10. 18:14
 52/56 anonim ***** válasza:
Nyilván nem egy hely lenne kijelölve, hanem több és az emberek egyébként sem egyszerre mennek, amikor megvan advan egy tól-ig határidő, amikor használni lehet.
2014. jan. 11. 08:33
 53/56 anonim válasza:
jó nem egy hely de ha messze legyen mindenkitől ne zavarjon senkit 200m es körbe ne lakjon senki ez pl nálunk kb 2 helyre szükiti a dolgot és akkor mindenki ott dobálná a petárdát a másikra stb biztos nem lenne pár baleset...
2014. jan. 12. 01:06
 54/56 anonim ***** válasza:
Ez pl. a visszaszorításra is jó lehetne ilyen esetben. 2x meggondolná mindenki, h kimenne-e olyan helyre, ahol az emberek java része petárdázik. Panel ablakából kivágni az utcára a petárdát elhiszem, h egyszerűbb és saját maguk sincsenek túl nagy veszélyben, ellenben a járókelők annál inkább. Ha a saját bőrük múlna a dolgon, elgondolkodnának rajta.
2014. jan. 12. 12:14
 55/56 PyroMágus ***** válasza:
Megint megy a semmiről szóló vita
2015. márc. 3. 23:32
 56/56 anonim ***** válasza:

Régi kérdés, de nem bírom ki, hogy ne válaszoljak :D

Érdekes módón az én kutyám még sosem szökött el, pedig olyan kutyát, aki a hangos hangoktól jobban félne, még nem láttam. Én mindig beengedem szilveszter este, pedig kinti kutya. A gazda hibája, hogy a kutya el tud szökni. Legalább aznap beengedné, vagy megcsinálná úgy az udvart, hogy ne tudjon kiszökni, és akkor nem szökik el.

2019. szept. 18. 20:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!