Csak én vagyok a sírás határán a sok szilveszterkor
elvesző kutya miatt? Mindenki más csak robbantgat?
Figyelt kérdés
nem értem.. ma már két elrohant kutyust találtam.. az emberek meg csak petárdáznak megállás nélkül, mikor tudják hogy ez csak árt mindenkinek és még tilos is.. hogy lehet mindenki ilyen érzékeny? vagy én vagyok az abnormális hogy ennyire szomorú vagyok a szegény kutyák miatt? nekem a szilveszter nem öröm, szenvedés..
ilyen hozzászólásokat h aki tüzijátékozik petárdázik robbanjon le a keze ennyi erövel inkább nektek aki ilyet mond!! aki a panelbol bármit is ledob annak igen vagy embereket dobál bármivel is. amúgy sok mindent lepetárdáztok és nem van sokféle durrogos dolog. (amúgy én se petárdáztam sose az engem se izgat h meggyujtom eldobom aztán egyet durran de vannak durrogos dolgok aminek van vmilyen vizuális hatása is azok tetszenek és használok is és az teljesen legális mostmár egész évben!) még egy dolog nem csak mindig a tüzijátékozó a hibás mert a kutyákat meglehet "békiteni" a durrogással különbözö modszerekkel és kiképzésekkel a különbözö rendörségi katonai egységeknél se sz@rja magát össze a kutya egy robbanástól
2014. jan. 2. 04:33
32/56 anonim válasza:
Fenemód sajnálom azokat a véglényeket akiknek a petárda, és bármilyen más durrogtatás élvezetet nyújt.
Akik a kutyájukért nem teszik meg azt a minimumot, hogy odafigyelnek rá ilyenkor.
És azokat is akik szerint ez jó muri és elmennek a szomszéd utcába durrogtatni és erkélyekre hajingálni a cuccost.....elmebeteg, rohadt ez a világ!
2014. jan. 2. 08:29
33/56 vyrob válasza:
mi meg téged tartunk véglénynek .kulturáltan mind a két tevékenység a petárda és tüzijáték is üzhető :)
Amúgy ilyenkor az összes kutyás nagyon tud pofázni bezzeg a chippre meg már b. sztok pénzt kiadni.Így megis érdemlitek hogy elveszik.Mellesleg gondolom qrva nagy áldozat 1 cseszett északára bevinni a kutyát a szobába.Inkább örüljetek hogy nem élesbe az oldalába kapta a kutyátok a petárdát.
2014. jan. 3. 12:50
36/56 anonim válasza:
De a legtöbb gazdi rak chipet a kutyájába.
Neked kéne dobni egy petárdát,kedves utolsó
2014. jan. 4. 13:47
37/56 anonim válasza:
A petárdázásnak, tüzijátéknak és főként azoknak az agyasoknak köszönhetően halt meg 3 kutya a székesfehérvári menhelyen, akiknek az az ötletük támadt, h de jó is lesz a menhely mellett robbantgatni.
2 kutyát agyvérzés, egyet pedig szívroham vitt el :(
2014. jan. 4. 14:51
38/56 vyrob válasza:
de erről nem az eszközök tehettek hanem a paraszt használója igen ezeket jól meg kéne fingatni egy életre hogy ne csináljon ilyet attól még lehet tüzijátékozni meg petárdázni hogy van egy két tapló :)nem mindenki paraszt
2014. jan. 4. 16:36
39/56 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, petárdázni TILOS, nem világos? mi az hogy lehet petárdázni kultúráltan? NEM LEHET! törvény tiltja!! ezek után jogos hogy robbanjon fel minden utolsó rohadt petárdázó emberfajzat, aki se törvényt, se más embereket, se állatokat nem tisztel!
az én kutyámban van chip, és szerintem a minimum hogy be kell rakatni, már csak azért is mert törvény írja elő, de egyértelműen a kutya biztonsága miatt is. de valószínűleg több ember rakatná be, ha a legtöbb állatorvos nem kérne többszörösét érte mint amennyit szabadna, tisztelet a kivételnek.
2014. jan. 4. 20:21
40/56 vyrob válasza:
de lehet kedves okostolyás kérdésiró . tiltás miről beszélsz te szerencsétlen idén szilveszterkor rendőratótól nem messze szorták a petárdát a rendőr le se szarta .meg idén illegálisnak minősitett vetőcsövest is használta mindenki .nem az volt a kérdésem te hogy tilos a petárda. azt mindenki tudja hogy tilos de használják. ugy értettem a kulturált használatát hogy petárdázik de nem dobja emberekre kutyákra és maga szorakozik szóval ne okoskodjál itt attól hogy tilos attól még lehet kulturáltan használni :) amugy csak nálunk van betiltva a petárda .és igen aki kutyátart nem győzöm hangsúlyozni hogy a a sajtó erről zengett aznap hogy petárda veszély és hogy hatkór vigyék be a kutyákat .erre mit látok éjfélkór simán sétáltatták a kutyákat de nem csak éppen a ház elött nem rendes nagy sétán és csodálkozott hogy nemessze tőlük beindult egy bombatelep hát kérdem én normális ez ? és ugytünik nem csak ez az egy hülye volt.amugymeg a szerencsétlen rendőrök rühellik hogy készenlétbe kell álniuk és szerencsétleneknek üldözni kell a petárdásokat sikertelenül szánalmas és megalazó hogy gyilkoságok helyett ilyen pitiáner problémával szarakodnak :( az én családtagom betudta zárni a kutyát és érdekes módon nem szökött el :) és nem is félt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!