Csak én vagyok a sírás határán a sok szilveszterkor elvesző kutya miatt? Mindenki más csak robbantgat?
Figyelt kérdés
nem értem.. ma már két elrohant kutyust találtam.. az emberek meg csak petárdáznak megállás nélkül, mikor tudják hogy ez csak árt mindenkinek és még tilos is.. hogy lehet mindenki ilyen érzékeny? vagy én vagyok az abnormális hogy ennyire szomorú vagyok a szegény kutyák miatt? nekem a szilveszter nem öröm, szenvedés..2013. dec. 31. 23:22
41/56 vyrob válasza:
én tisztelek embereket és állatokat ezért nem dobálom ott ahól álatok emberek vannak no de egy ilyen primitiv és szánalmas törvényt ami tilt egy olyan szilveszteri eszközt amit egész európában és a világon lehet használni hát nonszensz és szánalmas . jó törvényekkel egyetértek drog stb ez nem tartozik ide ráldásul mint imént leirtam ezel a magyar rendőröket alázzuk meg és tesszük nevetségessé .nem rinyálni kell a paraszt petárdázokkal szemben hanem elkapni és egy életre megfingatni nem betiltani kell a petárdázást hanem jól pofánverni azt a hülye gyereket akár polgároknak vagy rendőrnek :) rendőrnek ismét legyen tisztelete és közbiztonság akkor mehetne a petárdázás aki pedig baromkodna vele az a helyszinen jól fölpofozni vagy 1 hónap közmunka :)
42/56 A kérdező kommentje:
a törvényeket nem kérdőre vonni kell, hanem követni. nem a te dolgod eldönteni hogy kinek szabad petárdázni. nem szabad senkinek és kész, attól még hogy neked nem tetszik a törvény. én mindenhol betiltatnám. és igenis mindenkit vigyenek be aki petárdázik, mert egymillió másféle szórakozási lehetőség van, aminek nincs ilyen kockázata!!!!!!!!!!!! én nem tartom se kultúráltnak se épeszűnek azt az embert akit az szórakoztat hogy meggyújtok valamit és hűdenagyotrobban. akkor sem ha nem okoz vele épp kárt senkiben/semmiben. attól még igenis balesetveszélyes, és még akkor is megtörténhet a baj, ha valakinek nincs rossz szándéka. pontosan ezért van betiltva, hogy inkább ne is próbálkozzon vele a sok hülye, akinek nincs más szórakozása az életben, minthogy HŰDENAGYOTPUKKANT DEJÓ
2014. jan. 5. 22:05
43/56 A kérdező kommentje:
a rendőrökről meg annyit, lakik egy felettünk, akiben semmi emberi nincs, egy utolsó r*hadék, aki megállás nélkül rendbontást csinál a házban, állandóan hangoskodik, akár éjszaka is, leáztatja a szomszédokat évek óta folyamatosan, és még hazudozik is. na, nem csodálom hogy itt tart a magyar bűnüldözés, ha ILYENEK a rendőrök, mint ez az utolsó undorító f*reg.
2014. jan. 5. 22:11
44/56 vyrob válasza:
én ezt értem kérdésiró az rendben van hogy neked nem teccik lehet hogy nekem meg a te hobbid nem teccik itt aról van szó hogy lehet hogy értelmetlen de ugyan már mi nem az a mai világban alkohol drog cigaretta szilveszteri duda .imént felsorolt 3 veszélyesebb mint a petárda .és mit érnél el azzal hogy betiltanád élveznéd utána hogy sokan probálnának házilag csinálni vagy régi szavatoságuakat venni az interneten is kapható a petárda .méghozzá a lehető leg szervezettebb beszerzéssel garantáltan nem buksz le .és te nem tartod szorakoztatónak mint már leirtam én igen és mond meg hogy akkor máshól miért lehet használni és lehet kapni pl a szlovák szopermárketekben akár 5 grammos behemot nagyot is nem az a kérdés hogy neked mi teccik hanem az hogy sok embernek teccik .mondtam hogy a bunkokat ki kell szürni és keményen büntetni de amit leirtam az imént utána már mehetne a petárdázás .tüzijáték százszor veszélyesebb mint a petárda ha bedobják eléd megvakulsz és nem látsz majd petárdánál duran egyet esetleg picit nem hallassz na melyik a veszélyesebb ? ha minden börtön tele lenne petárdázokkal akkor hova férnének el a gyilkosok rablok adócsalok stb .nöj fel a petárdát semillyen szigorral nem lehet kiirtani ha drákói lenne akor is csinálnák pont a tiltás miatt menő használni egy csomó embernek .szlovákiában már nem igazán érdekel senkit találtam párkányban kb 70 darab petárda csonkot .budapesti békásmegyer idén 600 darabot na kik vannak előrébb mert nem mi a tiltásunkal :)
45/56 vyrob válasza:
NEM SZABAD SENKINEK ÉS KÉSZ : menj ki szilveszterkor az utcára és nézd meg mi a valóság ez a valóság nem az amit egy papirfecnire le irtak :)
46/56 A kérdező kommentje:
utolsó, amit te leírsz, az olyanok miatt van, mint te. akik addig süllyednek, hogy csak ellenkezni tudnak, egy tök egyszerű szabályt betartani meg nem. úgyhogy bár ne lenne ez a fajta ember, mindenki betartaná a törvényeket, nem gondolkozna olyan f***ágokon mint te, hanem békésen élné a szabályszegés mentes életet, egy élhető hely lenne a világ. de nem, ti itt vagytok, ti mindent jobban tudtok, és ez az undorító szabályokat nem tisztelő világ így sz*r ahogy van.
2014. jan. 6. 21:10
47/56 vyrob válasza:
nem miattam van elvileg demokrácia van van két fél az elenzők és a pártolók nos ennek ugy kéne müködnie hogy mind a két fél kapjon lehetőséget nem igy van az ellenzők örűlnek a tiltásnak a pártolok nem egyik félnek mindent másiknak semmit ezt értsd meg :) kutyásoknak több joguk van mint leirtam ti egész évben szórakozhattok a kutyáitokkal azt csináltok amit akartok .mi nem tehetjük meg ezt csak egy nap egy évben ezért igasságtalan hogy nekünk semmit nektek mindent és ez más ember is igy gondolja akik szeretik a tüzijátékot vagy a petárdát :)
48/56 anonim válasza:
A kutyásoknak több joguk van?
El se lehet őket hivatalosan engedni a pórázról. Ez aztán tényleg jó móka. És hidd el, több kutyást büntetnek meg azért, mert nem rak pórázt a kutyájára (csak jelzem, h pórázon lehetetlen lemozgatni a kutyákat, valahol pedig kutyafuttató sincs vagy ha van is, 5x6 méteres), mint azokat, akik petárdáznak vígan! Holott mindkettő tilos!
Én abban látnám amúgy a megoldást, h legyenek kijelölve x helyek, ahol Szilveszterkor lehet tüzijátékozni úgy, hogy azzal mást nem zavarnak.
49/56 vyrob válasza:
ebben én is egyet értek hogy legyen kijelöve és ott petárdázhatnánk meg tüzijátékozhatnánk is. jó ötlet :)
50/56 anonim válasza:
amúgy gondolkoztatok h lenne kivitelezhető ezek a helyek? kikéne menni annak aki tüzijátékozik a pusztába vagy mi? vagy max vmi tér a városba de gondoljátok már el mi lenne ott ha mindenki oda menne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!