Csak én vagyok a sírás határán a sok szilveszterkor elvesző kutya miatt? Mindenki más csak robbantgat?
Kedves tízes!
Ki nem mer mit? Most vágtam falhoz egy petárdázó kiskötsögöt meg a haverjait. Lerendezlek téged is egy perc alatt. Ez nem merés kérdése.
Kérdező, én csak azt nem értem, hogy miért kell ledobálni a petárdát az erkélyről, ablakból? Ez zavar a legjobban. És itt visszatérhetünk a ki mer mit szöveghez. Ha már megveszi azt a szart, bár tudja, hogy tilos, és semmi értelme sincs, annyi nincs benne, hogy akkor lemegy a ház elé és ott mindenki előtt hajigálja.
Engem is zavar, a petárda főleg.
De ami ennél is jobban zavar az az, h mindenki tudta mi várható. Miért nem lehet a kutyákat pórázon sétáltatni vagy épp beengedni a házba? Netán egy bilétát ráakasztani a nyakörvükre vagy ellenőrizni, h regisztrálva van-e a chip?
Már délután megkérdeztem itt egy okoskát, hogy mire jó ez a sok baromság. Azt válaszolta, hogy mert szép.
Hát a fene a sok esztétába, gondolom velük van tele az összes múzeum meg kiállítás egész évben és szilveszterkor is gyönyörködni akarnak.
Nem ám a seggrészeg idióták dobálják és bámulják, hogy mekkorát szól!
Én teljesen megértelek. A bulizókkal nincs bajom, de azt is lehet módjával. Egyébként azt hittem a mi kutyánkat nem zavarja ennyire, legalábbis eddig nem volt vele komoly gond. Este 11-re értem haza, de addigra teljesen beparázott. Kinti kutya egyébként, de most beengedtem, viszont még így sem tudott megnyugodni, folyamatosan nyüsszögött, hiába etettem, simogattam, beszéltem hozzá. Idővel persze kicsit javult a helyzet, de az idei szilvesztert így töltöttem :)
17-es, nagyon aranyos, mi is együtt üldögéltünk az ágyban, bár már a mienk sem fél ennyire, de biztos nem lennék olyan felelőtlen hogy egyedül hagyom/nem chipeltetem meg hasonlók, mint sajnos sokan.. igen, a gazdák is abszolút hibásak akik nem óvják a kutyáikat a szilveszteri borzalmaktól.
de a petárdázók a leginkább, mert törvénysértést követnek el!!
Teljesen megértelek kedves kérdező.Hogy robbanna le a kezük.Az én kutyám nagyon szarul viseli,nálunk 4-kor elkezdtek roobantgatni,azóta megállás nélkül ugat szerencsétlen meg nyüszít.Be is engetük,felvettem a tvt hangosra de még így is ugat.Apám véletlenül nyitvahagyta az ajtót és kiszaladt.El sem akartam hinni,de fél óra múlva visszajött habzó szájjal.Még mindig itt ülök vele a nappaliba hajnali 3kor,mert ugatna és remeg is.Annyi önző ember van,hiába mondják hogy vigyük be a kutyákat,akkor is nekik ez nagy szenvedés.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!