Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csak én vagyok a sírás határán...

Csak én vagyok a sírás határán a sok szilveszterkor elvesző kutya miatt? Mindenki más csak robbantgat?

Figyelt kérdés
nem értem.. ma már két elrohant kutyust találtam.. az emberek meg csak petárdáznak megállás nélkül, mikor tudják hogy ez csak árt mindenkinek és még tilos is.. hogy lehet mindenki ilyen érzékeny? vagy én vagyok az abnormális hogy ennyire szomorú vagyok a szegény kutyák miatt? nekem a szilveszter nem öröm, szenvedés..

2013. dec. 31. 23:22
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
10-es ennek nem sok értelme volt.
2014. jan. 1. 00:19
 12/56 anonim ***** válasza:
90%

Kedves tízes!

Ki nem mer mit? Most vágtam falhoz egy petárdázó kiskötsögöt meg a haverjait. Lerendezlek téged is egy perc alatt. Ez nem merés kérdése.

Kérdező, én csak azt nem értem, hogy miért kell ledobálni a petárdát az erkélyről, ablakból? Ez zavar a legjobban. És itt visszatérhetünk a ki mer mit szöveghez. Ha már megveszi azt a szart, bár tudja, hogy tilos, és semmi értelme sincs, annyi nincs benne, hogy akkor lemegy a ház elé és ott mindenki előtt hajigálja.

2014. jan. 1. 00:34
 13/56 anonim ***** válasza:
13%
Utca, házszám, facebook? Nem szeretem azokat az embereket akik levegőbe beszélnek, és a monitor mögé bújva próbálnak meg okoskodni...
2014. jan. 1. 00:45
 14/56 anonim ***** válasza:
98%

Engem is zavar, a petárda főleg.

De ami ennél is jobban zavar az az, h mindenki tudta mi várható. Miért nem lehet a kutyákat pórázon sétáltatni vagy épp beengedni a házba? Netán egy bilétát ráakasztani a nyakörvükre vagy ellenőrizni, h regisztrálva van-e a chip?

2014. jan. 1. 00:56
 15/56 Akiteki ***** válasza:
89%

Már délután megkérdeztem itt egy okoskát, hogy mire jó ez a sok baromság. Azt válaszolta, hogy mert szép.

Hát a fene a sok esztétába, gondolom velük van tele az összes múzeum meg kiállítás egész évben és szilveszterkor is gyönyörködni akarnak.

Nem ám a seggrészeg idióták dobálják és bámulják, hogy mekkorát szól!

2014. jan. 1. 01:01
 16/56 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen megértelek. A bulizókkal nincs bajom, de azt is lehet módjával. Egyébként azt hittem a mi kutyánkat nem zavarja ennyire, legalábbis eddig nem volt vele komoly gond. Este 11-re értem haza, de addigra teljesen beparázott. Kinti kutya egyébként, de most beengedtem, viszont még így sem tudott megnyugodni, folyamatosan nyüsszögött, hiába etettem, simogattam, beszéltem hozzá. Idővel persze kicsit javult a helyzet, de az idei szilvesztert így töltöttem :)

[link]

2014. jan. 1. 01:19
 17/56 anonim ***** válasza:
71%
Nem a petárda az egyetlen,ami megrémiszti a kutyát,hanem minden ami durran.A gondos gazdi becshipezi,felcimkézi,beengedi,vagy nyugtatót ad ha kell a kutyának,nem pedig a jószerencsėre bízza.
2014. jan. 1. 01:22
 18/56 A kérdező kommentje:

17-es, nagyon aranyos, mi is együtt üldögéltünk az ágyban, bár már a mienk sem fél ennyire, de biztos nem lennék olyan felelőtlen hogy egyedül hagyom/nem chipeltetem meg hasonlók, mint sajnos sokan.. igen, a gazdák is abszolút hibásak akik nem óvják a kutyáikat a szilveszteri borzalmaktól.

de a petárdázók a leginkább, mert törvénysértést követnek el!!

2014. jan. 1. 01:37
 19/56 anonim ***** válasza:
100%
Utálom a petárdát-nem látom értelmét mi az élvezetes a durrogásban? De szilveszterkor mindig be engedem az egyébként kertben lakó boxer kutyámat,aki lövéshez és gépzajokhoz lett szoktatva,tehát nem fél csak rekettre ugatná magát.Az a gazdik alap dolga,hogy vigyázzanak a kedvencükre,mert petárdázók mindig is lesznek,törvény ide vagy oda.
2014. jan. 1. 02:34
 20/56 anonim ***** válasza:
58%

Teljesen megértelek kedves kérdező.Hogy robbanna le a kezük.Az én kutyám nagyon szarul viseli,nálunk 4-kor elkezdtek roobantgatni,azóta megállás nélkül ugat szerencsétlen meg nyüszít.Be is engetük,felvettem a tvt hangosra de még így is ugat.Apám véletlenül nyitvahagyta az ajtót és kiszaladt.El sem akartam hinni,de fél óra múlva visszajött habzó szájjal.Még mindig itt ülök vele a nappaliba hajnali 3kor,mert ugatna és remeg is.Annyi önző ember van,hiába mondják hogy vigyük be a kutyákat,akkor is nekik ez nagy szenvedés.

18/L

2014. jan. 1. 02:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!