És akkor ez most az én hibám?
Csak az a tabletta annyiba, vagy még többe kerül, mint a műtét.
Miért nem ivartalanítjátok a kutyátokat?
Jézus,mégis ki nem ajánlotta?:D
4-5 hónaposan lehet ivartalanítani,nyugaton 6 HETESEN ivartalanítanak...
Minél fiatalabb annál gyorsabban regenerálódik a szervezete és annál több betegséget előzhetsz meg.
Jelenleg bőven benne van a korban.
Olvasd el ezt:
Jaj ne butáskodj,ereje csúcsán van a kutyátok,nincs olyan,hogy nem épül fel...azért egy rutin műtétről beszélünk.
Én 2 évesen ivartalanítottam a kutyámat,semmi baja.Sőt,még 10-12 évesen is ivartalanítanak,mert az ivarosságból fakadó betegségek általában akkorra jelentkeznek.És még annyi idősen is bőven felépülhetnek.Bár a kockázat nagyobb.
SOHA NEM KÉSŐ.
Ha ivaros marad és 7-8 évesen kialakul nála egy méhgyulladás (ami az ivarosság miatt alakul ki) akkor már nagyobb lenne a baj,de ott is muszáj lenne ivartalanítani,mert máshogy nem gyógyítható.
Tehát az ivartalanítás nagyon fontos,a legjobb minél hamarabb,de még mindig jobb későn,mint soha. :)
Vidd el nyugodtan,nem lesz semmi baja :)
Illetve az asszisztensnek,meg a dokinak is,lehet jobban érdeke,hogy szülessenek kölykök,mert azzal az ő tárcájukat tömöd.
Mivel ellésnél már alapból lehet komplikáció,ami orvost igényel,az már alapból duplája a műtét árának.És akkor még a kölykök féreghajtása,oltása,ami kezdetben szintén az ő tárcáját tömi,na meg ugye vemhesség alatt is el kellene menni 3x dokihoz,vizsgálatra,az szintén neki pénz...
Igazából csak olyan doki nem ajánlja,aki a pénzt jobban szereti az állatoknál.Vagy ha valami betegsége van a kutyának,de ez titeket nem fenyeget.
És ha szabad tudni,mit mondott az asszisztens,miért nem kell ivartalanítani?
Emberek, ne vicceljetek mar, ivartalanitas, ahogy lemegy a tuzeles.
Igy megelozheto a gennyes mehgyulladas es sok mas betegseg. Masfel eves, nyugodtan viheted.
Nem kell utana orizni, figyelni, hogy nehogy felcsinaljak. Aztan mi lenne 6-8 kolyokkel, hova tenned oket??
Milyen asszisztens az, aki nem ajanlja??? Elbeszelgetnek vele, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!